Αστέρας Βλαχιώτη: “Απειλούσαν τον προπονητή μας ενώ ήταν στο φορείο”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αστέρας Βλαχιώτη, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξιστορεί τα όσα διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του εκτός έδρας ματς με την Αχαϊκή, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω επεισοδίων στην προθέρμανση, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προπονητή του και τη μεταφορά του σε Κέντρο Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αφού ευχαριστήσουμε την Αχαϊκή για την «φιλοξενία» (!) της, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στο φίλαθλο κοινό όλα όσα πρωτόγνωρα ζήσαμε ως αποτέλεσμα ενός προμελετημένου σχεδίου.

Τα προβλήματα άρχισαν κατά την άφιξη της αποστολής μας στο γήπεδο, όταν κάποιοι εμπόδισαν την είσοδο των μελών της στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα την προσαγωγή φιλάθλου της Αχαϊκής.

Στην συνέχεια και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, παίκτης της αντιπάλου ομάδας άρχισε τις ύβρεις προς την μεριά των ποδοσφαιριστών μας. Την σκυτάλη πήρε ο προπονητής της Αχαϊκής κύριος Γαβριλόπουλος (γνωστός για το παρελθόν του) κάνοντας επίθεση σε παίκτες μας.

Ακολούθως, ο κύριος Σπάθης Αντώνιος του Νικολάου, φορώντας διακριτικά της Αχαϊκής και ενώ προπονούσε τους τερματοφύλακες (χωρίς το όνομα του να αναγράφεται στο ΦΑ) χτύπησε τον προπονητή μας προκαλώντας τη διακομιδή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρεας» της Πάτρας.

Κατά την μεταφορά του από τον αγωνιστικό χώρο προς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τους τραυματιοφορείς της γηπεδούχου ομάδος, παράγοντας της Αχαϊκής εξαπέλυε απειλές προς το μέρος του.

Σε όλα αυτά απορία μας δημιουργεί η καθυστερημένη αντίδραση από την πλευρά του παρατηρητή και της ιατρού του αγώνα να επέμβουν σε όσα άσχημα διαδραματίζονταν, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις από τον αρχηγό της αποστολής μας, ο οποίος τους ενημέρωσε πως υπάρχει τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο!

Τελευταίο αφήνουμε τον διαιτητή της αναμέτρησης, κύριο Κακρίδη, ο οποίος προφανώς βρισκόταν σε άλλο γήπεδο, αφού δεν βγήκε ποτέ από τα γραφεία των διαιτητών να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα επεισόδια και το κλίμα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που επικρατούσε. Σαν να μην έφτανε αυτό είχε την απαίτηση λίγα λεπτά μετά τα παραπάνω να ξεκινήσει ο αγώνας.

Τώρα, πως γίνεται να ξεκινήσει αγώνας χωρίς την παρουσία του προπονητή της ομάδας μας (με ευθύνη των γηπεδούχων) και ενώ η υπόλοιπη αποστολή δέχεται απειλές και προπηλακισμούς, το αφήνουμε στην κρίση σας…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή