“Πλαστή η ενημερότητα του Απόλλων Π., έδωσε επιταγές ο Λεουτσάκος στην Κέρκυρα”

Print Friendly, PDF & Email

Σοβαρές καταγγελίες από τον ισχυρό άνδρα των Τρίκαλων, Ηλία Αϊβάζογλου, στο Metropolis 95.5 κατά της Κέρκυρας και του Απόλλωνα Πόντου.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΑΟΤ μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και τον Κυριάκο Θωμαΐδη για τις υποθέσεις των δύο ομάδων.

Υποστήριξε ότι εκτυλίσσεται μία παρωδία και πως η ομάδα του είναι αυτή που θα έπρεπε να αγωνίζεται στη Super League 2.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Αϊβάζογλου:

«Ζούμε μία παρωδία. Ας δούμε τις υποθέσεις μία-μία. Εχουμε τον Απόλλωνα Πόντου οποίος είχε υποχρέωση να καταθέσει στην ΕΠΟ τον πλήρη φάκελό συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Super League 2 μέχρι τις 29 Αυγούστου. Στον φάκελο έβαλε και μια πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα με τακτικές που ανήκουν στο παρελθόν. Αλλά αν δεν μπορούσε να βγάλει, δεν είχε κι άλλη λύση».

Για το αν όντως η ενημερότητα του Απόλωνα Πόντου είναι πλαστή: «Εχει κριθεί από τον ΕΦΚΑ. Εχω στα χέρια μου έγγραφη απάντηση από τον ΕΦΚΑ. Οταν έχεις έννομο συμφέρον, ο ΕΦΚΑ τη δίνει. Και εφόσον υπάρχει έννομο συμφέρον, η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος. Μετά δε θα έχει αξία».

Για τις καταγγελίες του για τη «χείρα βοηθείας» του προέδρου της FL προς την Κέρκυρα και αν αυτό δεν συνέβαινε η ομάδα του θα ήταν στην SL2: «Είχε δοθεί μία διορία μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή στην Κέρκυρα να καταβάλει 83.000 ευρώ που αφορά μόνο ένα μικρό μέρος των οφειλών της στην ΕΠΟ ώστε η Ομοσπονδία να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών της. Ο κ. Λεουτσάκος έδωσε δύο επιταγές στην Κέρκυρα από την εταιρία που θα αναλάβει τις μεταδόσεις των αγώνων. Αν τελικα τις αναλάβει. Αν είναι έτσι, θέλω κι εγώ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή