Αϊβάζογλου: “Συνεχίζω ακλόνητος, ο ΑΟΤ είναι η καθαρότερη ομάδα του πρωταθλήματος”

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή του ο Ηλίας Αϊβάζογλου, απευθύνθηκε στους φιλάθλους των Τρικάλων, τονίζοντας ότι ο ΑΟΤ, είναι η καθαρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και πως έχει ανέβει επίπεδο από τον Δεκέμβριο και έπειτα.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι “οπαδιλίκι δεν πρόκειται να σας πουλήσω” και τους ζήτησε να αγαπήσουν την ομάδα λίγο παραπάνω.

Αναλυτικά:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων στο πιο κρίσιμο σημείο της προσπάθειας.

Ελπίζω να έχει αντιληφθεί και ο πιο δύσπιστος ότι:

Από το Δεκέμβριο και έπειτα η ομάδα μας έχει ανέβει επίπεδο και κοντράρει στα ίσια κάθε αντίπαλο, όσο φιλόδοξος και “δυνατός” κι αν είναι αυτός.

Τα απλά μαθηματικά μου λένε, ότι, εάν το πρωτάθλημα ξεκινούσε το Δεκέμβριο, ο ΑΟΤ θα πάλευε για τη δυάδα.

Από το Δεκέμβριο και έπειτα έχω επωμισθεί και παλεύω με κάθε πιθανή και απίθανη αμαρτία του παρελθόντος. Ο ΑΟΤ σε δύο μήνες από σήμερα θα είναι η πιο υγιής οικονομικά ομάδα του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ ειλικρινά τα παλικάρια που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια. Αυτοί ξέρουν.

Από τον Δεκέμβριο και έπειτα ο ΑΟΤ είναι η καθαρότερη ομάδα του πρωταθλήματος (άραγε πόσες ομάδες της κατηγορίας γίνονται αποδεκτές στον επίσημο κρατικό στοιχηματικό φορέα;).

Οι δυσκολίες τεράστιες, τα προβλήματα του παρελθόντος ατελείωτα, η στήριξη από τον κόσμο δυστυχώς ελάχιστη, η καλοδεχούμενη κριτική σκληρή αλλά και πολλές φορές άδικη. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς όσους ονειρεύονται “επόμενες ημέρες”: Συνεχίζω ακλόνητος. Ζητώ επιτέλους την ουσιαστική στήριξή σας προς την ομάδα.

Οπαδιλίκι δεν πρόκειται να σας πουλήσω. Απλά … αγαπήστε την λίγο παραπάνω.

Υ.Γ. το τηλέφωνό μου είναι πάντα ενεργό και η πόρτα μου πάντα ανοικτή».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή