Δεν λύγισε ούτε με εννιά παίκτες ο ΠΑΟ, 2-1 την ΑΕΛ στο 93′!

Print Friendly, PDF & Email

Ο Παναθηναϊκός με γκολ στο 93′ και παίζοντας με εννιά παίκτες από το 84′ πήρε μία δραματική νίκη με 2-1 στη Λεωφόρο επί της ΑΕΛ και έφτασε τους εννιά βαθμούς. Αντίθετα η ΑΕΛ έμεινε ουραγός με τρεις.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απείλησε με τους Μολέντο (10′), Κουλιμπαλί (33′), Xίλιεμαρκ (35′) στο πρώτο ημίχρονο και τελικά άνοιξε το σκορ στο 50′ με εύστοχο πέναλτι του Βιγιαφάνες.

Η ΑΕΛ αντέδρασε έχοντας δοκάρι στο 56′ με τον Λεοζίνιο. Ακολούθησαν άλλες δύο μεγάλες φάσεις για τους «πράσινους» με τους Λουντ (61′) και Χίλιεμαρκ (70′), ωστόσο ο Μπόζοβιτς αποσόβησε το 2-0 κρατώντας μέσα στο ματς τους Θεσσαλούς, οι οποίοι βρήκαν την ισοφάριση με κεφαλιά του Περόνε στο 78′ έπειτα από φάουλ του Λεοζίνιο.

Είχε προηγηθεί στο 77′ η αποβολή του Σιλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 84′ ο Αλτμαν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον πεσμένο Ντέλετιτς.

Το ματς έγινε ροντέο, ο Μασούρας άγγιξε το 1-2 στο 80′, ο Μολίνς με τη σειρά του τέσταρε τα αντανακλαστικά του Μπόζοβιτς στο 83′, στο 90′ ακυρώθηκε γκολ του Περόνε ως οφσάιντ σε μία αμφισβητούμενη φάση και στο 93′ ο Παναθηναϊκός αν και με εννιά παίκτες πήρε μία συγκλονιστική νίκη χάρη σε σέντρα σουτ του Χίλιεμαρκ που αιφνιδίασε τον Μαυροβούνιο γκολκίπερ της ΑΕΛ.

Σημειώνεται ότι μετά τη λήξη του ματς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη για την κατάθεση ψυχής που έκαναν, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξαν και υβριστικά συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή