«Δεν πρέπει να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες»

Print Friendly, PDF & Email

Υστερα από τρεις ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού.

Ο Θεοδωρόπουλος ανέλυσε το πλάνο του στις παλιές δόξες του «τριφυλλιού», ωστόσο μετά το πέρας της συνάντηση κράτησε χαμηλούς τόνους μιλώντας στους δημοσιογράφους τονίζοντας πως θα πρέπει να καλλιεργούνται μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο της ομάδας.

«Έχει δοθεί υπερβολική σημασία στη σημερινή συνάντηση. Σήμερα κάναμε μία ανταλλαγή απόψεων με φίλους και παλαιμάχους του Παναθηναϊκού. Κουβεντιάσαμε κι ως εκεί. Δεν έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος και να είναι εδώ τόσοι δημοσιογράφοι για το θέμα. Δεν πρέπει να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο και ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση για το αύριο του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια κουβέντα για να συζητήσουμε τα προβλήματα της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Αντωνιάδης αποκάλυψε ότι υπάρχουν ακόμα τέσσερις επιχειρηματίες που έχουν δείξει διάθεση να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό κατονομάζοντας μάλιστα τον Ανδρέα Γαβριηλίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Αντωνιάδης:

“Κατ’ αρχάς υπάρχει ένας ακόμα μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο, ονόματι Ανδρέας Γαβριηλίδης, που θα μπει στο παιχνίδι μαζί με άλλους τρεις επιχειρηματίες. Υπάρχει ένα πλάνο που θα συζητηθεί ξανά στις επόμενες δέκα μέρες που κύριο άξονά του έχει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη και μου έκανε παράπονα ο Γιούρκας που δεν του το είπα και του απάντησα την επόμενη φορά θα είσαι κι εσύ μαζί μας.

Είναι ένα πλάνο για να μην πάει ο Παναθηναϊκός στα βράχια, αλλά δεν αποκλείεται στη συνέχεια να γίνει και μόνιμο…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή