Διασυρμός Παναθηναικού στο ”Κλεάνθης Βικελίδης”, υπό παραίτηση ο Δώνης!

Print Friendly, PDF & Email

Διασυρμός για τον Παναθηναικό στο ”Κλ. Βικελίδης” όπου παρουσίασε κακό πρόσωπο έχοντας τεράστια κενά σε όλες τις γραμμές και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον Άρη.

Ο Γιώργος Δώνης σε ερώτηση που του έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της παραίτησης και ζήτησε να μιλήσει πρώτα με τους ποδοσφαιριστες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια της ομάδας.

Στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού, είπε:

“Επειιδή είπα μερικά πράγματα μετά το ματς, μίλησα και με τους παίκτες στα αποδυτήρια και θέλω να πω, ότι θέλω πάντοτε να διατηρώ την ψυχραιμία μου και να μην παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου και αποφάσισα να αφήσω να περάσει αυτό το βράδυ, να κάνω μια συζήτηση με τον Νίκο και τον πρόεδρο και μετά να υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά, αλλά ένα έξτρα φορτίο στις πλάτες μου, που με μεγάλη χαρά προσπαθώ να υπηρετήσω όλους αυτούς τους μήνες. Τις πρώτες αγωνιστικές δείχνουμε μια ομάδα με τεράστια προβλήματα, μια ομάδα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Πάνω σε αυτή την εικόνα πρέπει να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις».

Για τα παιδικά λάθη των παικτών του και το αν υπάρχει ποδοσφαιρική εξήγηση: «Την ίδια ερώτηση θα έκανα κι εγώ στη θέση σας. Δεν μπορώ να δώσω ποδοσφαιρική εξήγηση, είναι κάτι πέρα από το φυσιολογικό και μας επηρεάζει στα υπόλοιπα κομμάτια. Η εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο, είναι μιας ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει κι έχει τεράστια κενά. Δεν αντιπροσωπεύει το σύλλογο, τους προπονητές, τους παίκτες, κανέναν».

Για τη δήλωση πιθανής παραίτησης: «Νομίζω πως μιλάω καθαρά τα ελληνικά και προσπαθώ να τα διατυπώνω πάντα σωστά. Έχω τις σκέψεις μου και ελπίζω να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για το σύλλογο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή