Δικαίωση Μαρούπα στο ΣτΕ και απόφαση Βασιλειάδη για επιστροφή στην ΕΕΑ!

Print Friendly, PDF & Email

Η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα επιστρέφει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έπειτα από τη δικαίωσή της από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο προσέφυγε κατά της απόφασης του τέως υφυπουργού Αθλητισμού, Στ. Κοντονή, τον Αύγουστο του 2016, ο οποίος (ο κ. Κοντονής) είχε προχωρήσει στην αντικατάστασή της.

Η κα Μαρούπα με δήλωσή της (την οποία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ) είχε υποστηρίξει ότι: “μας αποκεφάλισαν από την ΕΕΑ γιατί κάναμε τον καθήκον μας”, εννοώντας και τον τότε πρόεδρο Κ. Παπαλάκη, που επίσης αντικαταστάθηκε.

Μετά τη δικαίωση της κας Μαρούπα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης αποφάσισε: “Tην ανάκληση της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με την οποία συγκροτήθηκε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά το μέρος που αφορά το τακτικό μέλος ΚΟΥΝΕΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Νικολάου, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα εταιρειών, το οποίο αντικαθίσταται και στη θέση του τοποθετείται ως τακτικό μέλος η κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗ του Νικολάου, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με εμπειρία σε θέματα εταιρειών, από την 16-8-2016, ημερομηνία δημοσίευσης της ως άνω απόφασης στο ΦΕΚ 441/ΥΟΔΔ /16-8-2016.
Η ως άνω τοποθέτηση γίνεται σε συμμόρφωση της Διοίκησης προς την υπ’ αρ. 383/2019 ακυρωτική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή