«Είδαμε τι έγινε στην Τούμπα, ,μπήκαν και διέκοψαν το παιχνίδι σαν… μάο μάο»

Print Friendly, PDF & Email

Την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τονίζοντας ότι ήρθε νωρίτερα απ’ ότι περίμενε, καθώς πίστευε ότι ο τίτλος θα ερχόταν μαζί με το νέο γήπεδο της «Ενωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου» σημείωσε ότι δεν ανησυχεί για την καθυστέρηση της έκδοσης των δικαστικών αποφάσεων, σημειώνοντας ότι όλοι είδαν ότι στην Τούμπα «μπήκαν και διέκοψαν το παιχνίδι σαν… μάο μάο».

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μελισσανίδης στους δημοσιογράφους:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαστε χαρούμενοι που κατακτάμε τον τίτλο. Το άξιζε ο κόσμος, 70.000 κόσμου ήρθαν και από την επαρχία και γέμισε το ΟΑΚΑ».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος: «Το περιμέναμε με το νέο γήπεδο. Ήρθε νωρίτερα… Δεν πειράζει. Η δικαίωση είναι για τον προπονητή και τους παίκτες. Αυτοί το αξίζουν. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στη χρονιά».

Για τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν καθυστερήσει: «Ναι, πράγματι έχουν καθυστερήσει. Τι να με φοβίζει. Είδαμε τι έγινε. Μπήκαν μέσα και διέκοψαν το παιχνίδι. Σαν… μάο μάο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή