Εκδικάστηκε η υπόθεση του Βέμερ, χάρισε οφειλόμενα ο Κοτσόλης

Print Friendly, PDF & Email

Κανονικά εκδικάστηκε από το από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η καταγγελία του Γενς Βέμερ για επιβολή ποινών κατά του Παναθηναϊκού, παρά την αναβολή που ζήτησε η πλευρά των “πρασίνων”, με την αφαίρεση τριών βαθμών να είναι πιο κοντά από ποτέ.

«Έχουμε έτοιμα αναβολής γιατί μέσα σε 1,5 μήνα βρισκόμαστε από την επιβολή στην ενεργοποίηση. Κανονικά σε άλλες περιπτώσεις αυτή η διαδικασία διαρκεί 3-4 μήνες, σε υποθέσεις της FIFA από 6-8 μήνες. Έχουν γίνει προσεγγίσεις, ζητούμε να υπάρξει μία ισότιμη μεταχείριση»,υποστήριξε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Άλκης Παπαντωνίου.

Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος του Βέμερ, Πάρις Ατλαμάζογλου επισήμανε ότι: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ απ’ όταν ξεκίνησε η διαδικασία, από τα τέλη Ιουλίου. Δεν μπορώ να ακούω άλλο ψέματα.

Έκαναν δύο προτάσεις, η μία έλεγε να δώσουν 200 χιλ. ευρώ και να χαρίσουμε τα υπόλοιπα και η άλλη να δώσουν 50 χιλ. ευρώ κι όλα τα υπόλοιπα σε δόσεις. Όλες οι άλλες προτάσεις ήταν σε καφενειακό επίπεδο», με την ένταση ανάμεσα στους δύο δικηγόρους να συνεχίζεται ακόμη και μετά το τέλος της διαδικασίας.

Αν η απόφαση για αφαίρεση τριών βαθμών βγει πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εξοφλήσει τον παίκτη εντός τριών ημερών από το κυριακάτικο ντέρμπι. Αν ωστόσο εκδοθεί αργότερα, τότε θα έχουν προθεσμία ενός τριημέρου μετά τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στις 15/4.

Συμφωνία με Κοτσόλη

Αντίθετα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος αποδέχθηκε τον διακανονισμό, χαρίζοντας παράλληλα και κάποια χρήματα από τα οφειλόμενα.

Η ανακοίνωση:

«Τέλος καλό με τον Στέφανο Κοτσόλη ο οποίος ήρθε σε τελική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τα χρήματα που του οφείλονται. Ο Κοτσόλης δέχθηκε τον διακανονισμό που του πρότεινε η ΠΑΕ, ενώ παραιτήθηκε και από ένα μεγάλο μέρος των οφειλόμενων. Έτσι, δεν τίθεται πλέον θέμα προσφυγής, ούτε μπλοκαρίσματος των λογαριασμών της ΠΑΕ».

ΠΗΓΗ: sdna

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή