Εκδικάστηκε η υπόθεση του Ηρακλή – Παναγόπουλος: “Ζητήσαμε επιστροφή στη Super League 2”

Print Friendly, PDF & Email

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Ηρακλή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αναφορικά με το αίτημα του Γηραιού για την αποκατάστασή του για όσα είχαν συμβεί το 2011 με τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό της ομάδας για την υπόθεση των “πλαστών ενημεροτήτων”.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς σε αυτήν να παραστεί νομικός εκπρόσωπος της ΕΠΟ, προκειμένου να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση. Η απόφαση αναμένεται να βγει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή, κ. Παναγόπουλος μίλησε στο Metropolis 95,5 και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση της υπόθεσης:

«Πήγε καλά σαν διαδικασία. Είμαστε αισιόδοξοι, παρ’ ότι αφορούσε απόφαση της ΕΠΟ, βέβαια μιας άλλης ΕΠΟ, που δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή.

Είπα στους δικαστές ότι αγωνιστήκαμε με τον κ. Μαλάτο κι άλλα πρόσωπα να φέρουμε εσάς, τους νόμιμους δικαστές να εξαφανίσετε μια παράνομη απόφαση από ανθρώπους που δεν ήταν δικαστές.

Ο Αντώνης Ρέμος κι άλλοι 40 απηλλάγησαν από την περιβόητη υπόθεση των ενημεροτήτων και ξέρετε γιατί; Το σκεπτικό λέει ότι δεν μπορούν οι μεταγραφές των παικτών να έχουν επιρροή και βλάβη σε άλλο σωματείο, ούτε κέρδος σε αυτούς που το κάνουν. Δεν υπάρχει κέρδος ούτε ζημία.

Αρα, ο Ηρακλής καταδικάστηκε γι’ αυτό, με λάθος σκεπτικό, διότι θέλουν να εξοντώσουν τον Ηρακλή. Ζήτησα να επιστρέψει ο Ηρακλής στη Super League 2. Η απόφαση θα βγει γρήγορα πιστεύω, σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή