Εκτακτη συνάντηση με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κάλεσε την Πέμπτη (11/10) η UEFA

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχουν ξανά πυροδοτήσει ένταση και δίνουν τροφή για ποικίλα σχόλια, η UEFA προσπαθεί να παίξει εκ νέου τον ρόλο του πυροσβέστη καλώντας την Πέμπτη (11/10) στην Αθήνα έκτακτη σύσκεψη μεταξύ των τριών βασικών διεκδικητών του τίτλου, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Η ΚΕΔ νιώθει δικαιωμένη με την επιλογή της να ορίσει ξένους διαιτητές στα πρώτα τρία ντέρμπι της χρονιάς, τα οποία βγήκαν αναίμακτα και με τις μικρότερες δυνατές διαμαρτυρίες, ωστόσο το κλίμα μεταξύ των τριών «μεγάλων» παραμένει τεταμένο.

Για αυτό η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία αποφάσισε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους των δύο Δικεφάλων και των «ερυθρόλευκων», προκειμένου να συζητηθούν τα φλέγοντα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την ΑΕΚ στο ραντεβού το «παρών» θα δώσει ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, από τον ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης και από τον Ολυμπιακό, η νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου.

Παρούσα φυσικά θα είναι η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA. Δεν αποκλείεται να κληθούν και εκπρόσωποι κάποιας άλλης μεγάλης ομάδας, όπως του Παναθηναϊκού και του Άρη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή