Εννιά συλλήψεις στην Ισπανία για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων

Print Friendly, PDF & Email

Η επιχείρηση με το κωδικό όνομα «Οίκος» που αφορά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ισπανία, στο οποίο εμπλέκεται ο Ραούλ Μπράβο, προχώρησε στη δεύτερη φάση της με νέες συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η El Mundo, η Αστυνομία έχει συλλάβει ακόμη εννέα άτομα για τους στημένους αγώνες.

Μεταξύ αυτών ο 29χρονος αμυντικός της Σαραγόσα Πίτσου Ατιένθα, ο 39χρονος προπονητής Αρίτς Λόπεθ Γκαράι, που απολύθηκε πριν από λίγες ημέρες από την Τενερίφη, ο πρώην πρόεδρος της Ουέσκα Αγκουστίν Λασαόσα, ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Ουέσκα Κάρλος Λαγκούνα και ο πρώην επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ουέσκα Χουάν Κάρλος Γκαλίνδο.

Εκ νέου κρατείται πλέον και γνωστός από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και πρώην παίκτης της Ντεπορτίβο και της Ουέσκα, Ινίγκο Λόπεθ, ο οποίος συνελήφθη το πρωί μαζί με τον μάνατζέρ του Ροδρίγο Φερνάντεθ.

Ο Λόπεθ, όπως και ο Αράντα, αλλά και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Άρη, Ραούλ Μπράβο ήταν ανάμεσα στους δέκα συλληφθέντες κατά την πρώτη φάση της επιχείρησης «Οίκος», τον περασμένο Μάιο, και είχαν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση

Οι Ραούλ Μπράβο και Αράντα θεωρούνται από την ισπανική αστυνομία οι αρχηγοί της οργάνωσης που στρατολογούσε παίκτες και επηρέαζε αποτελέσματα αγώνων. Αμφότεροι κλήθηκαν να καταθέσουν ξανά μετά το «άνοιγμα» των τηλεφωνικών τους αρχείων.

Για το στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο διενεργείται προκαταρκτική εξέταση και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ώστε να διαπιστωθεί τυχόν ελληνική εμπλοκή.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή