Επαναλειτουργία του στούντιο της ΕΡΤ στη Ρηγίλλης παρουσία του Νίκου Παππά

Print Friendly, PDF & Email

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε σήμερα το στούντιο της ΕΡΤ στο κτήριο της Ρηγίλλης, παρουσία του Υπουργού ΨΗΠΤΕ Νίκου Παππά, του Προέδρου της ΕΡΤ Χρήστου Λεοντή, του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Βασίλη Κωστόπουλου και στελεχών της εταιρείας.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι η επαναλειτουργία του στούντιο αποτελεί μία ακόμα κομβική στιγμή για την πλήρη επαναφορά της ΕΡΤ μετά το «μαύρο», μια διαδικασία, η οποία –όπως υπογράμμισε– άρχισε τον Ιούνιο του 2015 και θα συνεχιστεί, προκειμένου η ΕΡΤ να παρέχει ολοένα και βελτιούμενες υπηρεσίες προς τους Έλληνες πολίτες. Επίσης, ο υπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα λειτουργήσουν ανάλογες μονάδες της ΕΡΤ και στην επαρχία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ ανέφερε ότι η αξιοποίηση του συγκεκριμένου στούντιο δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην ΕΡΤ για παροχή πλουσιότερου ενημερωτικού περιεχομένου, όχι μόνο στην ΕΡΤ1, αλλά και στην ΕΡΤ3 και την Περιφέρεια. Ο κ. Κωστόπουλος εξέφρασε επίσης τη βούληση της διοίκησης της ΕΡΤ για σταδιακή επαναλειτουργία όλων των δομών της εταιρείας που είχαν διακοπεί μετά το 2013.

Το στούντιο, που φιλοξενείται στο εμβληματικό για την ιστορία της ΕΡΤ κτήριο της Ρηγίλλης, λειτούργησε ανελλιπώς για δύο δεκαετίες μέχρι και την 11η Ιουνίου 2013. Στους χώρους του είχαν φιλοξενηθεί εκατοντάδες πολιτικοί από όλους τους χώρους, καθώς και πολυάριθμοι προσκεκλημένοι δελτίων Ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή