Επεισόδια στο Αγρίνιο μετά τη λήξη του αγώνα Παναιτωλικού – Ολυμπιακού (video)

Print Friendly, PDF & Email

Έντονες αποδοκιμασίες των οργανωμένων του Παναιτωλικού που βρέθηκαν στο γήπεδο υπήρξαν κατά τη διάρκεια αλλά κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό (0-3) λόγω της ήττας της ομάδας και επειδή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με την λήξη του ο κόσμος αποδοκίμασε, αλλά παράλληλα εκπρόσωποι των οργανωμένων βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να μιλήσουν με κάποιους παίκτες.

Η είσοδος των οργανωμένων στον αγωνιστικό χώρο προκάλεσε και την αντίδραση του Φώτη Κωστούλα, ο οποίος πήγε προς το μέρος τους και είχε έντονο διάλογο μαζί τους.

Μετά τον «διάλογο» που είχαν με την Φώτη Κωστούλα επιχείρησαν να προσεγγίσουν μέσω του αγωνιστικού χώρου όπου βρίκσονταν την καφετέρια για να μιλήσουν εκ νέου μαζί του.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο και εκσφενδόνισαν αντικείμενα. Οι δεύτεροι «απάντησαν» με δακρυγόνα και οβίδες κρότου λάμψης και για περίπου 10 λεπτά το κλίμα ήταν τεταμένο.

Για τα γεγονότα σχηματίστικε δικογραφία που αφορά αδικήματα της αθλητικής βίας, της παράβασης της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή