ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Διήμερο σεμινάριο διαιτησίας στις αρχές Σεπτεμβρίου

Print Friendly, PDF & Email

Το Σεπτέμβριο (04-05/09) θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η σχετική ενημέρωση:

«Η Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, ανακοινώνει ότι στις 4 και 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο σεμινάριο Ε.Δ/Ε.Π.Σ.Α., για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019, στην πόλη του Αγρινίου και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ΕΜΙΛΕΟΝ.

Στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν γραπτές εξετάσεις (όπου η ύλη των εξετάσεων απ΄ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις, θα προέρχεται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν οι κανόνες παιχνιδιού 2018-19 και η οποία έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Ε.Π.Ο, καθώς και αγωνιστικές δοκιμασίες για τους ΜΗ αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019, σύμφωνα με τα όρια που ορίζει η ΚΕΔ/ΕΠΟ (40Χ75μ. σε χρόνο 17’’ & διάλειμμα 24’’ από άνοιγμα σε άνοιγμα & 6Χ40μ.)

Στο σεμινάριο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ θα πρέπει να προσκομίσουν στην Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Α, καρδιογράφημα και εξέταση οφθαλμολογικής οξύτητας από Δημόσιο Νοσοκομείο ή από ιδιώτη ιατρό.

Επίσης θα πρέπει να προσκομισθεί ποινικό μητρώο καθώς και η αίτηση συμμετοχής για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019.

Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή κανενός στην παραπάνω διαδικασία.

Η συμμετοχή και η παρουσία όλων (αξιολογημένων και μη) κρίνεται υποχρεωτική, διότι η επιτυχία στα γραπτά και στις αγωνιστικές δοκιμασίες είναι απαραίτητο κριτήριο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019.

Για περισσότερες διευκρινήσεις όσον αφορά τα αγωνιστικά τεστ, οι διαιτητές, να απευθύνονται στον κ. Κωνσταντίνου Γεώργιο (τηλέφωνο 6936498378)».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή