ΕΠΣ Αιτωλ/νίας: “Θα βρεθούν προ εκπλήξεων και θα κρυφτούν για πάντα στα λαγούμια τους”

Print Friendly, PDF & Email

Επίσημη θέση πήρε η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας σε όσα διαρρέονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι 33 σωματεία της Ενωσης ετοιμάζουν πρόταση μομφής κατά της νυν εκλεγμένης διοίκησης. Η ΕΠΣΑ τονίζει πως πρόκειται για ένα σόου που “στηρίζεται σε συκοφαντίες και ψέματα” και διαμηνύει στους “σωτήρες” του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου ότι θα παραμείνουν στην αντιπολίτευση ως το 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας:

Τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σόου των «σωτήρων» του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου, για τα υποτιθέμενα 33 σωματεία που στηρίζουν την προσπάθειά τους, όπως επίσης ότι τάχα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Α. δεν απαρτίζεται από 15 μέλη κλπ κλπ.

‘Ένα σόου που στηρίζεται ως συνήθως σε συκοφαντίες, ψέματα και κάποιες συγκαλυμμένες αξιόποινες πράξεις που σύντομα θα τους φέρουν στη δυσάρεστη θέση να απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης γι’ αυτές.

Ο σκοπός των «σωτήρων» είναι γνωστός σε όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα.

Οφείλουμε, πάντως, να τους παραδεχτούμε δημοσίως ότι παρόλο που γνωρίζουν πολύ καλά και δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα βρίσκονται στην αντιπολίτευση, παρόλα αυτά με τα γνωστά ψέματα, συκοφαντίες και πλαστογραφίες καταφέρνουν να «ανταμείβονται», καθώς αυτό είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει και τίποτε άλλο.

Κάθε λίγους μήνες, με διαφορετικό κάθε φορά πρόσχημα, καταφέρνουν να αποσπάσουν αυτό που τους ενδιαφέρει, παίζοντας παιχνίδια στην πλάτη των σωματείων του Νομού και τελικά παίρνουν μια ηχηρή απάντηση, που για να είμαστε ειλικρινείς, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου, καθώς ο σκοπός τους είναι ο γνωστός και είναι ΑΚΡΙΒΟΣ……

Μόνο που το επόμενο διάστημα θα βρεθούν προ εκπλήξεων και θα κρυφτούν μια για πάντα στα λαγούμια τους, έστω και «χορτασμένοι» για μια ακόμη φορά.

ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή