ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Προβάδισμα Παπαχρήστου, το παλεύει ο Λαγούδης

Print Friendly, PDF & Email

Σε ντέρμπι εξελίσσονται οι εκλογές στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, τις οποίες διεκδικεί η παράταξη του απερχόμενου προέδρου και μέλους της ΕΕ της ΕΠΟ, Τάκη Παπαχρήστου, ο οποίος φέρεται να έχει την υποστήριξη της ΑΕΚ και η παράταξη του Γιώργου Λαγούδη, που ήταν πρώην γενικός γραμματέας της Ενωσης και φέρεται αρχικά να ήταν προσκείμενος στον Ολυμπιακό και πλέον φέρεται να απολαμβάνει της στήριξης του ΠΑΟΚ.

Aπό την πλευρά της ΑΕΚ λέγεται ότι υπάρξει σύμπραξη ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ τέτοιου είδους σύμπραξη διαψεύδεται και τονίζεται ότι ο Λαγούδης εδώ και πολύ καιρό είχε χτυπήσει την πόρτα του “βορρά”.

Αρχικά, όπως φανέρωναν και οι δημόσιες τοποθετήσεις των σωματείων, ο Παπαχρήστος είχε έναν αέρα νίκης, ωστόσο τις τελευταίες μέρες, φαίνεται πως η διαφορά που είχε δημιουργηθεί μειώνεται, με αποτέλεσμα όσοι ασχολούνται με τις εκλογές να κάνουν λόγο για μία σκληρή μάχη, η οποία σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα αναμένεται να κριθεί σε λίγες ψήφους.

Πάντως, ο Παπαχρήστος εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Δευτέρα στις 11 Ιουνίου και ψηφίζουν περίπου 75 σωματεία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή