ΕΠΣ Βοιωτίας: Η πρόταση μομφής, το “μαύρο χρήμα” και η εμπλοκή Τοπολιάτη

Print Friendly, PDF & Email

Πρόταση μομφής κατά του προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κ. Νίκ, κατέθεσε ο Ηλ. Καντάς.

Ο Καντάς δήλωσε στα “Νέα της Βοιωτίας” σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να καταθέσει πρόταση μομφής και σχετίζονται με τη μη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ορκωτού λογιστή: «Ο Κώστας Νίκας τον περασμένο Μάρτιο ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά του απέναντί μου, την οποία την έκανα δεκτή και τον στήριξα όταν επτά μέλη του Δ.Σ. προσπάθησαν να τον ανατρέψουν και σε πολλές ακόμη περιπτώσεις θεωρώντας ότι είχε πάρει το μάθημά του από την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά από τον Σεπτέμβρη 2016 έως τον Μάρτιο 2017. Πολλές φορές του επεσήμανα τα λάθη του αλλά αυτός τράβηξε τον γνωστό του δρόμο της αντιπαράθεσης με τους πάντες.

Οι θέσεις του και τα έργα του θεωρώ ότι πλήττουν το κύρος, το γόητρο και την αξιοπιστία της Ε.Π.Σ.Β. και μου απέδειξε ότι είναι ανίκανος και έχασε μοναδική ευκαιρία να θεωρηθεί εξυγιαντής του βοιωτικού ποδοσφαίρου.

Το πόρισμα του Ορκωτού Λογιστή θεωρώ ότο πρέπει να αναρτηθεί στο σάιτ της Ε.Π.Σ.Β. για να μπορέσουν να ενημερωθούν οι παράγοντες των σωματείων ενόψη της Γενικής Συνέλευσης στο τέλος του μήνα. Την άποψη αυτή εξέφρασα στα μέλη του Δ.Σ., οι περισσότεροι την επικρότησαν αλλά …σιώπησαν.

To πόρισμα “καίει” αφού ο Ορκωτός Λογιστής έχει επισημάνει πολλές ατασθαλίες και εμμέσως πλην σαφώς επιρρίπτει ευθύνες στους εκάστοτε Προέδρους, Γενικούς Γραμματείς και Ταμίες της Ε.Π.Σ.Β. την ελεγχόμενη 8ετία.

Δεν είμαι λάτρης της αλαζονείας και αναγκάσθηκα να καταθέσω μομφή κατά των Νίκα Σακάτη – Μακρή τους οποίους θεωρώ υπε΄θυνους που μέχρι σήμερα το πόρισμα δεν κοινοποιήθηκε στα σωματεία.

Σας επισυνάπτω την επιστολή μομφής και μία ακόμη επιστολή για τα πρακτικά της Γ.Σ. της 30ης Γενάρη 2017 για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού, αφού η συνέχεια αναμένεται αν είναι λίαν ενδιαφέρουσα».

Στην πρόταση μομφής, που δημοσιεύει αυτούσια το Soccerplus, ο Καντάς κάνει λόγο για “μαύρο” χρήμα σχετικά με τα εξοδολόγια και τα ποσοστά των διαιτητών, για απιστία σε βάρος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας σε βαθμό κακουργήματος για ποσό 500.000 ευρώ που χρήζει διερεύνησεις και για ευθύνες, μεταξύ άλλων και του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας και αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, επί Γκιρτζίκη, Ευ. Τοπολιάτη.

Ακολουθεί η πρόταση μομφής του Ηλ. Καντά:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή