ΕΠΣ Ημαθίας: Σύγκληση τακτικής γενικής συνέλευσης στις 26 Αυγούστου

Print Friendly, PDF & Email

Εχοντας υπ όψιν τις διατάξεις του Καταστατικού της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, καθώς και την από 15.7.19 απόφαση του Δ.Σ.της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε
Γενική Συνέλευση των Σωματείων-μελών της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ στο κέντρο ΠΟΛΙΤΕΙΑ (στο ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ) την 26.8.19 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ωρα εναρξης 19.30 με θεματα:
1.-Επικυρωση πληρεξουσιων αντιπροσωπων
2.-Εκλογη ΤΡΙΩΝ (3) πρακτικογραφων για την τηρηση των πρακτικων της Γ.Σ.
3.- Διοικητικος Απολογισμος
4.-Υποβολη προς εγκριση του οικονομικου Απολογισμου Εσοδων-Εξοδων χρησης 2018
5.-Υποβολη προς εγκριση του οικονομικου Προυπολογισμου Εσοδων-Εξοδων χρησης 2020
Ως γνωστο και συμφωνα με το Καταστατικο,των εργασιων της Γ.Σ.προεδρευει ο Προεδρος του Δ.Σ.
Κάθε σωματειο θα εκπροσωπηθει στην Γ.Σ. με ΕΝΑ (1) ΤΑΚΤΙΚΟ αντιπροσωπο και ΕΝΑ (1) ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ,που θα ορισθουν με αποφαση του Δ.Σ.τους.
Οι αντιπροσωποι πρεπει να είναι ΤΑΚΤΙΚΑ μελη του εκπροσωπουμενου σωματειου ή μελη του Δ.Σ.τους.
Εάν δεν υπαρξει απαρτία η Γ.Σ.,χωρις άλλη προσκληση,θα πραγματοποιηθει την επομενη ημερα την ιδια ωρα στο ιδιο μερος και με τα ιδια θεματα ημερησιας διαταξης και θεωρειται σε απαρτια με τα παροντα σε αυτην σωματεια-μελη.
Τα πληρεξουσια των αντιπροσωπων θα πρεπει να κατατεθουν στην Ενωση,για την νομιμοποιηση τους το αργοτερο μεχρι την 14η μεσημβρινη της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 23.8.19.
Θεματα που δεν είναι γραμμενα στην ημερησια διαταξη δεν μπορουν να συζητηθουν (αρθρο 11 του Καταστατικου).Κατά τα λοιπα ισχυουν οσα προβλεπονται από το Καταστατικο της Ενωσης.
Επισης σας γνωριζουμε ότι την ιδια ημερα και μετα το τελος της Γ.Σ.θα γινουν οι κληρωσεις της 1ης αγων.ημερας του Κυπελλου και των πρωταθληματων της Α & Β Ερασ/κης,περιοδου 2019/20.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή