ΕΠΣ Σερρών: Διεκόπη αγώνας γιατί έφορος χτύπησε ποδοσφαιριστή!

Print Friendly, PDF & Email

Την οριστική διακοπή του αγώνα Αναγέννηση Ν. Πετριτσίου – Ηρακλής Αμμουδιάς στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Σερρών αποφάσισε την Κυριακή (6/5) ο διαιτητής Σαφούρης καθώς όπως συνέταξε στο φύλλο αγώνα ο έφορος των γηπεδούχων, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε ττον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Τηλιώκη Γεώργιο!

Τόσο αυτός, όσο και ο ποδοσφαιριστής Γκάλιος Νικόλαος, ο οποίος έσπασε την κλείδα του μετά από μαρκάρισμα κατά την διάρκεια του αγώνα, παραμένουν κλινήρεις στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Μάλιστα ο Τηλιώκης θα χρειαστεί να φέρει περίπου επί 3 εβδομάδες το κολάρο, ενώ και για τον Γκάλιο η σεζόν τελείωσε, καθώς θα μπορέσει να πατήσει και πάλι γήπεδο σε περίπου 2 μήνες!

Η απόφαση για το τι θα γίνει, όπως και να έχει, θα ληφθεί από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΣ Σερρών, ωστόσο σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ η τιμωρία προβλέπεται αρκετά αυστηρή, ενώ καθίσταται σαφές πως σε επεισόδια που συνδέονται με βιαιοπραγία επιβάλλεται και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Απόσπασμα από το φύλλο αγώνα

4)Στο 70΄ του αγώνα μετά από επικίνδυνο παρκάρισμα αντιπάλου ο παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας ΓΚΑΛΙΟΣ ΝΙΚ. διεκομίσθει στο Γ.Ν.Σ.

5)Στο 71΄ μετά από φυσική διακοπή του αγώνα και κατά την διάρκεια σύρραξης ποδοσφαιριστών, ο έφορος της γηπεδούχου ομάδας ΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚ. εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ΤΗΛΙΩΚΗ Γ., ο οποίος μπήκε στην σύρραξη για να χωρίσει, με αποτέλεσμα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από αυτό το γεγονός ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο λόγω πόνου και μετά από παρέμβαση του ιατρού του αγώνα αποφάσισα την προσωρινή διακοπή του αγώνα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ο παίκτης διεκομίσθη στο Γ.Ν.Σ.

6)Μετά τα παραπάνω γεγονότα αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα, ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

7)Καμία άλλη παρατήρηση…

Πηγή/Φώτο: serressport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή