Ζαμάνης: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τις άδειες εξέδρες…»

Print Friendly, PDF & Email

Παράπονα προς τους φιλάθλους του Πανιώνιου για την πενιχρή προσέλευσή τους στο ματς με τον Πλατανιά, εξέφρασε με ειρωνική δήλωσή του ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης, εκθειάζοντας παράλληλα το οργανωμένο κομμάτι των «Πανθήρων», που στηρίζουν σε κάθε αγώνα την ομάδα.

Αναλυτικά, η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράστασή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Το γεγονός ότι η ομάδα μας προέρχονταν από την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, βοήθησε στο να παρουσιάζουν οι εξέδρες του σταδίου μας, την εικόνα που όλοι ”απολαύσαμε” στο ματς με την ομάδα των Χανίων.

Ειλικρινά, δεν μας πείραξε καθόλου, το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν ούτε τα έξοδα του αγώνα, ούτε και οι υπηρεσίες του προσωπικού. Άλλωστε, έχουμε συνηθίσει να γίνεται αυτό, όπως έχουμε συνηθίσει και στην ”καλόπιστη κριτική”, που κάποιοι κακώς βαφτίζουν ”γκρίνια”, όταν η ομάδα έχει κάποιο μη αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Είναι δεδομένο πως και εμείς αισθανόμαστε υπόλογοι, για το γεγονός ότι είμαστε μόνο στην 5η θέση του πρωταθλήματος και όχι υψηλότερα, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε εντελώς εκτός του στόχου μας.

Όλα αυτά, μας δίνουν την απαιτούμενη δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, τόσο για τη βελτίωση του ρόστερ, όσο και για την καλυτέρευση των υποδομών του σταδίου μας.

Υ.Γ.: Από όλα τα παραπάνω, φυσικά, εξαιρούνται οι οργανωμένοι οπαδοί μας, οι ”Πάνθηρες” οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και φυσικά οι παρόντες σε κάθε αγωνιστική».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή