Φαν’τ Σχιπ: “Η Εθνική πρέπει να γίνει ξανά ομάδα και προτεραιότητα για όλους”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ μιλώντας εν όψει του αγώνα με το Λιχτενστάιν τόνισε πως η Εθνική πρέπει να γίνει ξανά ομάδα και να αποτελεί προτεραιότητα για όλους.

Αναλυτικά:

«Είμαι ευχαριστημένος στο παιχνίδι με τη Φινλανδία από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα. Το αυριανό ματς έχει προτεραιότητα παρά το ότι είναι μικρές οι πιθανότητες πρόκρισης. Θέλουμε παρ’ όλα αυτά να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα τόσο για εμάς όσο και για τους οπαδούς μας. Γνωρίζω την κατάσταση στην Εθνική ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό και πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα. Πρέπει ο αγώνας με την Εθνική να είναι προτεραιότητα για όλους. Θα δουλέψουμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν γνώριζε τα αποτέλεσμα της Εθνικής: «Ναι αλλά δεν επιθυμώ να μιλήσω για το παρελθόν. Πρέπει οι παίκτες να αφήσουν στην άκρη το εγώ και βέβαια να δουλέψουν σκληρά για να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το αν έχει βρεθεί ξανά σε ομάδα που είναι σε τόσο δύσκολη θέση: «Είναι λίγος ο χρόνος που είμαστε με την ομάδα. Δεν ήρθα εδώ για να περάσω καλά. Γι’ αυτό είναι σημαντικό είναι να εξηγήσουμε τι περιμένουμε όταν έρχονται οι παίκτες στην ομάδα. Να μην έρχονται απλά για να επιστρέψουν για λίγες μέρες στην Ελλάδα και να δουν την οικογένειά τους. Θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη όλα τα άλλα και να είναι περήφανοι όταν έρχονται στην Εθνική, να είναι για αυτούς προτεραιότητα».

Για το κίνητρο που μπορεί να δώσει στους παίκτες του: «Προετοιμαζόμαστε σαν να έχουμε το μέγιστο δυνατό κίνητρο. Βλέπουμε κάθε μέρα τους παίκτες μας στην προπόνηση. Πρέπει να θεωρούμε κάθε παιχνίδι σημαντικό και να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή