Η ΕΡΤ θέλει την Α1 ανδρών στο μπάσκετ

Print Friendly, PDF & Email

Η σημερινή (31/8) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ ήταν άκρως… ενδιαφέρουσα.

Μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε και επίσημα ότι η η διοίκηση της ΕΡΤ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση του ΕΣΑΚΕ προς ολοκλήρωση των διαδικασιών για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων της Stoiximan.gr Basket League 2017–18 από τη δημόσια τηλεόραση. Ο λόγος για τις έντεκα ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη αφού τρεις ΚΑΕ (ΑΕΚ, Ολυμπιακός κι από τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός) έχουν κλείσει στην Cosmote TV.

Συνάμα, το Δ.Σ. αποφάσισε την επανέκδοση (σε έντυπη μορφή) του ιστορικού περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση», η κυκλοφορία του οποίου είχε διακοπεί με το… μαύρο της ΕΡΤ, το 2013. Το περιοδικό θα εκδίδεται με εβδομαδιαία συχνότητα, θα είναι 16σέλιδο και θα διανέμεται δωρεάν στους σταθμούς του Μετρό, σε βιβλιοπωλεία και άλλους χώρους διάθεσης free press. Το περιοδικό θα διατίθεται και σε ψηφιακό αντίγραφο μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ. Τα έξοδα έκδοσης και κυκλοφορίας καλύπτονται πλήρως από την ευγενική χορηγία των Ελληνικών Πετρελαίων.

Επίσης, αποφασίστηκε ο προγραμματισμός επαναλειτουργίας του στούντιο της Μουρούζη, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για ζωντανές συνδέσεις με τα δελτία Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Τη δε, Τρίτη 3 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης η εγκατάσταση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα νέα μέλη του ΔΣ. Στην τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής, θα προσκληθούν πρώην Πρόεδροι της ΕΡΤ από τη λειτουργία του φορέα το 1987, ιστορικά στελέχη της εταιρείας, οι πρόεδροι του ΕΣΡ και της ΕΕΤΤ, καθώς και εκπρόσωποι της EBU και της διοίκησης του ΡΙΚ.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή