«Η μεταβίβαση του 50% των μετοχών της Καραϊσκάκη ΑΕ δεν ολοκληρώθηκε»

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Σωκράτη Κόκκαλη για την Καραϊσκάκη ΑΕ, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σημειώνοντας ότι η μεταβίβαση του 50% των μετοχών της εν λόγω εταιρείας προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν ολοκληρώθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η μεταβίβαση του 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, από τον κ. Κόκκαλη στον κ. Μαρινάκη δεν ολοκληρώθηκε, παρότι ο κ. Κόκκαλης είχε προεισπράξει το σύνολο του τιμήματος, από τις αρχές του 2011, λόγω μη εκπλήρωσης των προϋποθέσεων για τη μεταβίβαση και την ύπαρξη νομικών επιπλοκών, σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, του υπολοίπου 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, το οποίο ο κ. Κόκκαλης είχε μεταβιβάσει σε εταιρεία συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη.

Ο κ. Μαρινάκης, μέσω της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχει από το 2015 υποβάλει πρόταση προς τις Πιστώτριες Τράπεζες, για την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στη διαχειρίστρια εταιρεία του Σταδίου Καραϊσκάκη, ώστε η έδρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να αποτελέσει για πάντα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι του μεγαλομετόχου της».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή