“Η Παναχαϊκή δεν είναι αμελητέα ποσότητα, για να δέχεται εγκληματικά σφυρίγματα”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του Βεργέτη στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό εξέδωσε η Παναχαϊκή, τονίζοντας ότι δεν θα ανεχτεί “αδιαμαρτύρητα εγκληματικά σφυρίγματα”.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, όχι μόνο να ασχοληθεί, αλλά και να καταγγείλει την διαιτησία του κυρίου Βεργέτη και του αδελφού βοηθού του (κ. Βεργέτη), στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Αιγινιακό.

Έχοντας μάρτυρες κατ΄αρχήν την τηλεοπτική μετάδοση και την κατηγορηματική άποψη του δημοσιογράφου που μετέδωσε την αναμέτρηση, το σύνολο των ΜΜΕ, αλλά και όσους παρακολούθησαν τον αγώνα στο γήπεδο, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, οι διαιτητικές αποφάσεις, ήταν καταδικαστικές για εμάς . Πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ μας στο Α΄ ημίχρονο που δεν δόθηκε και κραυγαλέα περίπτωση αποβολής παίχτη του Αιγινιακού, στις αρχές του Β’ ημιχρόνου.

Περιμέναμε να περάσει ένα 24ωρο, για να εξετάσουμε όπως πάντα με ψυχραιμία την αντίδραση μας. Επειδή η περσινή κόσμια και ήπια συμπεριφορά και αντίδραση μας, σε πολλές κάκιστες και καταδικαστικές για εμάς διαιτησίες, μπορεί από κάποιους να παρερμηνευθεί και να θεωρηθεί ως αδυναμία, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

Εδώ και 2,5 χρόνια η Παναχαϊκή κάνει μία προσπάθεια δημιουργίας ομάδας σε σύγχρονα πρότυπα, και έχει κατ’ επανάληψη αποσπάσει κολακευτικότατα σχόλια, από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα . Θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ορμή και θέληση, να γίνουμε καλύτεροι, σε όλα τα επίπεδα της οργάνωσης και προόδου μας.

Όμως δεν μπορούμε επ΄ουδενί να παίξουμε τον ρόλο του ¨πρόβατου επί σφαγή¨, να κλείσουμε τα μάτια σε ότι απαξιώνει ακόμα περισσότερο, το ήδη υποβαθμισμένο εγχώριο ποδοσφαιρικό προϊόν και τελικά να επιτρέψουμε άλλες αδικίες σε βάρος μας.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση της ΚΕΔ.

Κύριοι δεν ξεκινήσαμε καλά και η Παναχαϊκή δεν είναι αμελητέα ποδοσφαιρική και κοινωνική « ποσότητα », για να δέχεται αδιαμαρτύρητα τα εγκληματικά σφυρίγματα .

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή