«Η Επιτροπή έκανε μόνο διαρροές, νομίζαμε ότι αυτές οι εποχές είχαν παρέλθει»

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει παράπονα για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, υποστηρίζει πως διέρρευσε την απόφαση στον «ερυθρόλευκο Τύπο» και ενημερώνει πως θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην ΠΑΕ ΑΕΚ ουδεμία έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών! Και πώς να μας προκαλέσει, αφού είχαν σπεύσει να μας… ενημερώσουν μέσω διαρροής προς τον ερυθρόλευκο Τύπο, κάτι που εκτός από πρωτοφανές είναι απόλυτα ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο η συγκεκριμένη Επιτροπή χειρίστηκε την υπόθεση.

Απλώς νομίζαμε ότι αυτές οι εποχές είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Διαψευστήκαμε και επιφυλασσόμεθα πλέον για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να υπάρξει επιτέλους δικαστική επίλυση της διαφοράς με εφαρμογή των κανόνων δικαίου και εξέταση όλων των νομικών παραμέτρων που θέσαμε με το υπομνημά μας, αφού η συγκεκριμένη Επιτροπή το μόνο που έκανε ήταν διαρροές…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή