Η Clip News γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας και παρουσιάζει τη νέα της ταυτότητα

  Print Friendly, PDF & Email

  Η Clip News Α.Ε., η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, συμπληρώνει 25 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ανανεωμένη διάθεση!

  Εδώ και 25 χρόνια, η Clip News παρέχει ανελλιπώς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποδελτίωσης τόσο των έντυπων μέσων, όσο και των νέων τεχνολογιών. Πιστή στις αξίες της, εισήγαγε συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία εξειδικευμένης τεχνολογίας, με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη παροχή υπηρεσιών. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης, η Clip News αποκτά νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα. Παραμένει, ωστόσο, ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σε υπηρεσίες Αποδελτίωσης Τύπου, Internet, Social Media, Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης, καθώς και σε υπηρεσίες Ανάλυσης, Reporting και Αποδελτίωσης Διεθνών Μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  Το νέο λογότυπο της εταιρείας είναι minimal και γεωμετρικό, με φρέσκια διάθεση και ζωντανά, δυναμικά χρώματα που αντιστοιχούν στους τρεις βασικούς τομείς της δραστηριότητας: Monitoring Services, Reporting & Analysis και International Monitoring. Επίσης, η Clip News ανανέωσε την ιστοσελίδα της (www.clipnews.gr), ενώ παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο Mobile Application για iOS και Android, ώστε οι συνδρομητές της να έχουν πρόσβαση στα αποκόμματά τους όπου και αν βρίσκονται, απολαμβάνοντας τις ίδιες δυνατότητες που δίνει και η πλατφόρμα της Clip News.

  «Η Clip News είναι μια εταιρεία που αλλάζει και εκσυγχρονίζεται διαρκώς, καθώς παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Εστιάζουμε σε καινοτόμες υπηρεσίες Αποδελτίωσης, που εξυπηρετούν τις ανάγκες ενημέρωσης και ανάλυσης σε όλα τα επίπεδα. Με την ευκαιρία των 25 χρόνων λειτουργίας, η Clip News ανανεώνει την εικόνα της, ώστε να αντανακλά τη δυναμική της ανάπτυξη», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Θεόφιλος Αργυριάδης.

  Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

  Καμία δημοσίευση για προβολή