“Θα εξοφλήσουμε τους παίκτες” λέει η ΠΑΕ, “ντου” οπαδών στα γραφεία της!

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι θα προχωρήσει στην άμεση εξόφληση των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, μετά την ποινή αφαίρεσης εννέα συνολικά βαθμών, που του επιβλήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και σε περίπτωση εφαρμογής της, οι “πράσινοι” οδηγούνται στον υποβιβασμό.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής”.

Στα γραφεία της ΠΑΕ 40 οπαδοί

Οι οπαδοί του “τριφυλλιού” στο άκουσμα της νέας “καμπάνας” λόγω χρεών σε ποδοσφαιριστές, θορυβημένοι από την εξέλιξη αυτή, μετέβησαν στα γραφεία της ΠΑΕ, γύρω στις 16:00 ζητώντας συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ενώ μία ώρα αργότερα οι 40 οπαδοί μπήκαν στα γραφεία της ομάδας.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ζήτησαν εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν στο σύλλογο και μίλησαν σε πολύ σκληρή γλώσσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση, ωστόσο, οι υποσχέσεις του δεν ικανοποίησαν τους οπαδούς, οι οποίοι αποχώρησαν περίπου μισή ώρα αργότερα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή