Θεοδωρίδης: “Εγκλήματα από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα πώς να χρησιμοποιήσουν το VAR”

Print Friendly, PDF & Email

Για ακύρωση, ενός και όχι δύο γκολ οπως ανάφερε ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, έκανε λόγο ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ, Σ. Θεοδωρίδης, ο οποίος καταφέρθηκε ενατίον του VAR.

Aναλυτικά, όσα ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα της Nova:

«Το δράμα του VAR χαλάει την έλξη του κόσμου για το ποδόσφαιρο, σταματάει το παιχνίδι και οι παίκτες δεν μπορούν να βρουν το ρυθμό τους. Είναι εγκλήματα αυτά που γίνονται από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα πώς να χρησιμοποιήσουν το VAR. Mας ακύρωσαν ένα κανονικό γκολ στο α’ ημίχρονο.

Στο β’ προσπάθησε να βάλει την ΑΕΛ – η οποία είναι καλή ομάδα και δεν έχουμε τίποτα μαζί της – μέσα στην περιοχή για ψύλλου πήδημα. Η Ελλάδα δεν έχει διαιτητές και στον Ολυμπιακό βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους. Το 1-0 φτάνει για τον Ολυμπιακό, κάναμε την Ελλάδα υπερήφανη στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα βάλλουν διάφοροι εναντίον του Ολυμπιακού. Σήμερα με πήραν από την Αυστραλία και μου έδωσαν συγχαρητήρια, είχα πει ότι όταν ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα πάρει τα λεφτά. Κι εμείς δανείζουμε παίκτες, αλλά οι δανεικοί παίζουν εναντίον μας, στις άλλες ομάδες οι δανεικοί δεν παίζουν εναντίον τους.

Κάναμε τρομακτικές νίκες στην Ευρώπη, θα αντιμετωπίσουμε Τότεναμ, Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν ως ίσοι προς ίσους. Θα κάνουμε μεγάλα πράγματα φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χαρίζουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας και τον Κωστάκη τον Φορτούνη, όπως και τον Χριστοδουλόπουλο που περιμένουμε λίαν συντόμως. Είμαστε συνεχώς μαζί τους και τους σκεφτόμαστε»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή