ΘΥΡΑ 7: “Είστε λίγοι όλοι, Μαρτίνς μήπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα πράγματά σου;”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΘΥΡΑ 7 εξέδωσε ανακοίνωση μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λαμία. Σε αυτήν στέλνει μήνυμα στους παίκτες της ομάδας, τους οποίους χαρακτηρίζει λίγους για άλλη μια χρονιά.

Επιπλέον, ασκεί κριτική και στον Μαρτίνς, στον οποίο απευθύνει το ερώτημα: “Μήπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα πράγματα σου σιγά-σιγά για κάθε ενδεχόμενο;”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ώρα έφτασε,το ποτήρι ξεχείλισε,είστε ΛΙΓΟΙ ΟΛΟΙ για άλλη μια χρόνια. Ή πάρτε το μπουλο ή μάθετε που παίζετε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ; ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ; Παίζετε με την Ντιναμό σαν κότες, στην Τούμπα χωρίς ψυχή, με την Λαμία με έπαρση ότι έχετε περάσει πριν καν παίξετε.

Η ΘΥΡΑ 7, έκανε υπομονή, δεν μίλαγε τόσο καιρό, ήταν δίπλα σας και σας εμψύχωνε, πλέον όμως, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, όταν δεν κάνετε το μοναδικό πράγμα που πρέπει, ΝΑ ΝΙΚΑΤΕ!

Ελάτε το καλοκαίρι να πάρετε συμβόλαιο και θα είμαστε εκεί,ορισμένοι άνθρωποι εξαφανιστείτε από τον πάγκο γιατί αν δεν φύγετε μόνοι σας θα φύγετε με κλωτσιές. Και Μαρτινς, είχες την ομάδα από την αρχή της χρονιάς, είχες έρθει από τον Απρίλιο να δεις τις ελλείψεις με στόχο να φτιάξεις αυτό που ονειρευόμαστε. Όμως δυστυχώς δεν κατάφερες να έχεις την ομάδα ΠΡΩΤΗ. Μήπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα πράγματα σου σιγά-σιγά για κάθε ενδεχόμενο;»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή