Καταγγελίες από τον Απόλλωνα Λεμεσού στην UEFA κατά των Γερμανών

Print Friendly, PDF & Email

Πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά της Αστυνομίας της Φρανκφούρτης έχει ο Απόλλων Λεμεσού, κάνοντας λόγο για ταλαιπωρία των οπαδών του που πήγαν στη Γερμανία για τον αγώνα με την Αϊντραχτ για το Europa League.

Σε ανακοίνωσή τους οι “γαλάζιοι” αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές εφάρμοσαν διαφορετικά σχέδια σε σχέση με αυτά που είχαν παρουσιάσει, με αποτέλεσμα οι Κύπριοι οπαδοί να μείνουν για τρεις ώρες σε ένα δάσος.

Παράλληλα, από την πλευρά του Απόλλωνα τονίζουν ότι ήδη έχουν καταγγείλει στην UEFA όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην Φρανκφούρτη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν τον αγώνα των δύο ομάδων είχαμε επιθέσεις Γερμανών κατά φίλων του Απόλλωνα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να συγχαρεί τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι ταξίδεψαν στην Γερμανία για να στηρίξουν και να χειροκροτήσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού στην δύσκολη εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση με αντίπαλο την Άιντραχτ.

Μια παρουσία η οποία θα παραμείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου.

Η αθλητοπρεπής και κόσμια συμπεριφορά που επέδειξαν όλοι ανεξαιρέτως οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, τόσο εντός όσο και εκτός σταδίου μας αναγκάζει να τοποθετηθούμε για τα όσα τραγελαφικά γεγονότα διαδραματίστηκαν κατά την παραμονή του φίλαθλου κοινού της ομάδας μας στη Γερμανική πόλη, προϊόν της “περίεργης” συμπεριφοράς της τοπικής αστυνομίας, η οποία άλλα μέτρα παρουσίασε στις σχετικές συσκέψεις ασφαλείας που προηγήθηκαν του αγώνα, κι άλλα υιοθέτησε τόσο πριν και κυρίως μετά την ολοκλήρωση του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη κι αδικαιολόγητη ταλαιπωρία εκατοντάδων οπαδών μας οι οποίοι παρέμεναν για περισσότερο απο τρεις ώρες εγκλωβισμένοι σε παρακείμενο δάσος (πίσω από το στάδιο).

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, έτσι ώστε οι φίλοι της ομάδας μας να αναχωρήσουν για τους προορισμούς τους χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, αποτέλεσμα της κάκιστης οργάνωσης των γερμανικών αρχών.

Το Διοικητικο Συμβουλίο της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας του Απόλλωνα εκφράζει την αμέριστη στήριξη του σε όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και εχει ήδη προβεί σε καταγγελίες στα αρμόδια σώματα της ΟΥΕΦΑ ζητώντας εξηγήσεις για την προκλητική και ανεξήγητη συμπεριφορά της γερμανικής αστυνομίας”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή