Καταθέτει προτάσεις για τους πειθαρχικούς κανόνες η Super League

Print Friendly, PDF & Email

Η Super League, ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποφασίστηκε η επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού αποδέχθηκε τις προτάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και ότι θα υποβάλλει προτάσεις-τροποποιήσεις των πειθαρχικών κανόνων “με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων”.

Επίσης, η διοργανώτρια αρχή, ενημέρωσε ότι δεν πέρασε η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την ποινή σε περίπτωση μη αδειοδότησης.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα, αφού έλαβε υπόψη και αποδέχθηκε τις βασικές αρχές οι οποίες αναφέρονται στα από 21/3/2018 και 23/3/2018 έγγραφα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, να υποβάλλει εντός της ποδοσφαιρικής οικογένειας συγκεκριμένες προτάσεις-τροποποιήσεις των οικείων πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

2. Αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ να συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής ημέρας. Ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ ορίστηκε για τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Η 27η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ θα διεξαχθεί 14-16 Απριλίου 2018.

3. Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έλαβε την εκ του καταστατικού απαιτούμενη πλειοψηφία των ΠΑΕ.

4. Ο Τελικός του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE K15 θα διεξαχθεί στη Λαμία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή