“Κατεδαφίζεται” η περιουσία του Ι. Γρανίτσα, στο “σφυρί” τρία ακίνητα

Print Friendly, PDF & Email

Χρέη που ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ βγάζουν στο «σφυρί» τρεις μεζονέτες του Γιάννη Γρανίτσα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News.

Ο πρώην παράγοντας της ΑΕΚ, ο οποίος πριν από 15 χρόνια είχε προχωρήσει στην κατεδάφιση του γηπέδου της Ένωσης στη Ν. Φιλαδέλφεια, θα χάσει τώρα τρεις πολυτελείς κατοικίες στην Εκάλη και δήλωσε στην εφημερίδα: «Δυστυχώς όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τη συγκεκριμένη επένδυση ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι θα φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Έιχα αγοράσει το συγκεκριμένο οικόπεδο πριν από περίπου 30 χρόνια και αποφάσισα να κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση, όμως ξαφνικά ήρθαν τα πάνω-κάτω. Ήμουν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια επιχή που οι τράπεζες προέτρεπαν τους πάντες να πάρουν δάνειο. Εγώ που είχα και το οικόπεδο, θεώρησα ότι θα ήταν μια καλή επένδυση. Όμως τα πράγματα άλλαξαν πολύ γρήγορα».

Όσο για τα ακίνητα το πρώτο είναι κατασκευής του 1955, το οποίο ανακαινίστηκε το 1990 και αποτελείται από ισόγειο κτίσμα με μία πισίνα άνω των 50 τ.μ..

Το δεύτερο ακίνητο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο, ενώ η τρίτη μεζονέτα είναι επίσης τριών επιπέδων με συνολικό εμβαδό περίπου 300 τ.μ. κατασευασμένη το 2010.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή