ΚΕΔ: Δεν έπρεπε να αρχίσουν τα ματς Λαμία – ΠΑΟ και Λεβαδειακός – ΠΑΟ!

Print Friendly, PDF & Email

Την αντίθεσή της στην απόφαση των διαιτητών Αρετόπουλου και Ευαγγέλου ν’ αρχίσουν τους αγώνες Λαμία – Παναθηναϊκός για το κύπελλο και Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα, αντίστοιχα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, εξέφρασε η ΚΕΔ κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου διαιτητών Super League που έγινε την Τρίτη 16/1 στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης φάσεων η θέση της ΚΕΔ ήταν ότι αυτά τα ματς δεν έπρεπε να αρχίσουν λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν. Το ματς στη Λαμία έγινε σε τερέν στρωμένο με χιόνι, ενώ της Λειβαδιάς ο Ευαγγέλου αναγκάστηκε να το διακόψει δέκα λεπτά αφότου το είχε αρχίσει.

Οι δύο ρέφερι υποστήριξαν ότι έπραξαν βάσει κανονισμού.

Κατά την ομιλία του προς τους διαιτητές της Super League o πρόεδρος της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα είπε ότι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στον πίνακα διαιτητών, τόνισε ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν αρκετές χαμηλές βαθμολογίες από τους παρατηρητές συνέστησε την προσοχή των διαιτητών στο δεύτερο γύρο αφού τρεις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα και κοντά τους βρίσκεται μια τεταρτη και τους είπε να μην επηρεάζονται από ανακρίβειες που γράφονται σε blogs σχετικά με θέματα διαιτησίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή