“Κοντεύουν να μετατρέψουν το πρωτάθλημα σε «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια”

Print Friendly, PDF & Email

O Υπεύθυνοs Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανάρτησή του:

Αφού διαβάσαμε μια ακόμη ανακοίνωση (την νιοστή τις τελευταίες 2 εβδομάδες) 500 λέξεων για την δημοσιογράφο κ. Μάρτζυ Λαζάρου, οφείλουμε επιτέλους να καλωσορίσουμε τον Ολυμπιακό μετά από πολλά χρόνια, στην πλευρά εκείνων που επιθυμούν ταχεία διαλεύκανση και νομιμότητα.

Συνυπογράφουμε την τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης και ιδιαίτερα το σημείο που καταγγέλλει κάποιους που είχαν συνηθίσει σε κουκουλώματα και κωλυσιεργίες.

Οι σατανικές συμπτώσεις και οι διαολεμένες συγκυρίες έχουν φέρει τον κ. Μαρινάκη ύποπτο ή/και κατηγορούμενο στις μισές ανοικτές ποινικές υποθέσεις του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Συμπάσχουμε με την ανάγκη του για γρήγορες διαδικασίες και τιμωρίες όλων των αξιόποινων πράξεων, με την απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να υπάρξουν και μάρτυρες ώστε να συνεισφέρουν στη διαλεύκανση.

Με την ευκαιρία να του ευχηθούμε καλή χρονιά, ένα ευτυχισμένο 2020, με ψυχική γαλήνη, πνευματική υγεία και χωρίς εξάρσεις.

Εξ αιτίας αυτών άλλωστε και με τις συνεχείς ανακοινώσεις τους, κοντεύουν να μετατρέψουν το πρωτάθλημα σε «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια.

ΥΓ1: Ενδιαφέρουσα η (καθυστερημένη και μετά από έμμεση προτροπή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ που καταδικάζει την επίθεση στον κ. Ευαγγέλου. Αν μάλιστα συνδυαστεί με την επίσημη γραμμή του ΟΣΦΠ και με ανακοινώσεις που δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα για τους εισαγγελείς που (ελπίζουμε πως) έχουν αναλάβει την υπόθεση. Θα γνωρίζουν φανταζόμαστε τα στελέχη του φετινού πρωταθλητή στις ανακοινώσεις, πως η ηθική αυτουργία τιμωρείται όπως η φυσική…

ΥΓ2: Σε λιγότερο από 24 ώρες έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο αγώνα, δε θα ασχοληθούμε περαιτέρω με τις σαχλαμάρες σας. Σε αντίθεση με εσάς μας ενδιαφέρει το αληθινό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή