Κούγιας για Ψαριανό: «Πρέπει να ήταν για άλλη μια φορά μεθυσμένος»

Print Friendly, PDF & Email

Την απάντησή του στον βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό, αναφορικά με το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΛ το 1988 (σ.σ. το χαρακτήρισε κλεμμένο), έδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου των «βυσσινί»:

«Πληροφορήθηκα από το γραφείο τύπου της ομάδας μας αυτήν την ασεβέστατη για την ιστορία μας και κατάπτυστη ανάρτηση του βουλευτού του Ποταμιού Ψαριανού.

Δυστυχώς για αυτόν το μόνο ελαφρυντικό που μπορώ να του δώσω είναι ότι μάλλον, όπως είναι συνήθως 24 ώρες το 24ωρο, πρέπει να ήταν για άλλη μια φορά μεθυσμένος.

Θέλω όμως σε αυτόν τον αρχιτσάτσο του Κόκκαλη, αφού στο δικό του ραδιόφωνο τον Flash εργαζόταν λόγω της πασοκικής κομματικής του τότε ταυτότητος, πριν ανοίξει μπαρ πίσω από το Χίλτον, να του θυμίσω ότι η ΑΕΛ εκείνης της εποχής πριν πάρει το Πρωτάθλημα του 1988 μέσα στα γήπεδα, είχε ήδη κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδος το 1985, είχε ήδη έρθει δεύτερη την προηγούμενη χρονιά και ότι ο νόμος Βαλυράκη που τη δικαίωσε στην υπόθεση Τσίγκοφ, δεν ήταν τίποτα άλλο από τη νόμιμη εναρμόνιση των κανονισμών της ΕΠΟ με τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA, τους οποίους η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρανόμως αγνοούσε.

Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω και ο ευτραφής αυτός πρώην βουλευτής του Κουβέλη και νυν του Ποταμιού να παραμείνει ήσυχος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή