Κούγιας: Οι μεγάλες ΠΑΕ και η NOVA οδηγούν το ποδόσφαιρο στο μηδέν

Print Friendly, PDF & Email

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας, Αλ. Κούγιας, με αφορμή το νέο αδιέξοδο στα τηλεοπτικά και την προκήρυξη κατηγόρησε τις μεγάλες ΠΑΕ και είπε ότι δεν θα συμμετάσχει εκ νέου στα ΔΣ του συνεταιρισμού.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας είπε:

«Η ΑΕΛ αποχωρεί εντελώς από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.της Super League. Είναι ο τρόπος να διαμαρτυρηθούμε για αυτά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν. Για άλλη μια φορά χωρίς κανένα σπουδαίο λόγο ανεβλήθη η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Οι τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ, για τους δικούς τους λόγους, δεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το οικονομικό κομμάτι του ποδοσφαίρου και δεν αντιλαμβάνονται ότι με τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν ουσιαστικά πριονίζουν και τα ίδια τους τα πόδια.

Ό,τι εισηγούνται ή ό,τι αρνούνται να ψηφίσουν έχουν να κάνουν με το ταμείο τους και όχι για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σε συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι ουσιαστικά τορπιλίζουν κάθε υγιή προσπάθεια… Όλοι αυτοί οδηγούν το ποδόσφαιρο στο μηδέν.

Δεν ισχύει για όλους τους ανθρώπους αλλά για τις τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ. Μιλάμε 3,5 ώρες και στο τέλος αρκεί η πρόταση ενός υποδούλου στην κυριολεξία σε απόψεις άλλων για να τορπιλιστεί ότι έχουμε αποφασίσει. Αυτό γίνεται μήνες ολόκληρους τώρα.

Δαπανήσαμε το καλοκαίρι μας για να βρισκόμαστε στα γραφεία του κυρίου Πανόπουλου για να αποφασίσουμε οι 12 για το ποδόσφαιρο. Αυτό το μέτωπο των 12 είναι κατά βούληση μέτωπο και δεν γίνεται τίποτα για την πρόοδο του ποδοσφαίρου.

Δεν γίνεται τίποτα για την υγεία του ποδοσφαίρου. Για τους 4 είναι πως θα βγάλουν περισσότερα χρήματα και πως ένα προσωπικό παιχνίδι ιδιοκτητών και πως θα νικήσει ο ένας τον άλλον.

Υπάρχουν υγιείς άνθρωποι, άνθρωποι με απόψεις όπως ο κύριος Κωστούλας, ο κύριος Σπανός. Διατυπώνει απόψεις και ο κύριος Χριστοβασίλης. Οι άλλοι έχουν την νοοτροπία του ραγιά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή