Κούγιας σε Απόλλωνα: “Απολαμβάνω δημοσιότητα επί 44 χρόνια”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλέξης Κούγιας, απάντησε με προσωπική του δήλωση στην ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης, μέσω της οποίας η “ελαφρά ταξιαρχία” ρωτούσε μεταξύ άλλων, τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ πώς γίνεται “να μην αντέχεις ένα λεπτό χωρίς δημοσιότητα;”, τον χαρακτήριζε Ολυμπιονίκη της κωλοτούμπας και σημείωνε ότι: “δεν νομίζουμε ότι ο κόσμος της ομάδας θα σταματήσει να σε κυνηγά. Γι’ αυτό ευχόμαστε καλή λευτεριά σε αυτούς“.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

“Με κάλεσαν από την ΕΡΑ Σπορ και με πληροφόρησαν, αφενός μεν για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων, αφετέρου δε για τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαιωάννου.

Για τα όσα είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο.

Για την ανακοίνωση του Απόλλωνα έχω να δηλώσω τα εξής:

Για τους χαρακτηρισμούς που με αφορούν προσωπικά η απάντηση μου θα είναι η νόμιμη.

Για τα περί επιζητήσεως δημοσιότητας να τους υπενθυμίσω ότι από 24 ετών και για 44 συνεχή χρόνια απολαμβάνω τέτοιας δημοσιότητας από την επιστημονική δουλειά μου και δεν περιμένω να αγοράσω ομάδα για να με μάθουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.

Για τα όσα αναφέρουν για το παιχνίδι Απόλλων – ΑΕΛ έχω να δηλώσω ότι:

Όλη η Ελλάδα είδε πως ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Όλη η Ελλάδα είδε τον διαιτητή που δεν έδωσε 2 πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο υπέρ της ΑΕΛ.

Όλη η Ελλάδα είδε τον Χουάντερσον να αποκρούει 5 τετ α τετ.

Όλη η Ελλάδα είδε ποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει.

Κατά τα άλλα, που είναι και τα ενδιαφέροντα, μετά την ανακοίνωση της ΑΕΛ και αφορούν το σημερινό παιχνίδι Λαμία – Απόλλων δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτα, αφού υπάρχει το βίντεο του αγώνα, υπάρχουν οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Λαμίας επί 90 λεπτά και το κυριότερο από όλα υπάρχουν τα δικά μου μάτια και τα όσα είδαν αυτά και για τα οποία εάν τύχει και ασχοληθεί κανένας υπεύθυνος θα τα πω.

Υ.Γ. Για την αναφορά του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα για τους οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι δήθεν δεν με θέλουν, θέλω να του πω ότι εγώ προτιμώ να είμαι ιδιοκτήτης μιας από τις 5 μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς (5η σε εισιτήρια) εκ των οποίων 100 καμμένοι ανεπάγγελτοι που δεν τους χαρτζιλικώνω να με αποδοκιμάζουν στο διαδίκτυο, από το να είμαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας – σφραγίδας, χωρίς οπαδούς, για να μπορώ και για να ικανοποιήσω τους χρηματοδότες μου (“Αγίους”) να προσπαθώ να μετατρέψω το σήμα της -χωρίς οπαδούς- ομάδος μου από το να απεικονίζει τον θεό Απόλλωνα στο να απεικονίζει τον άγιο Απόλλωνα”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή