Κωνσταντίνου: “Θα πολεμήσουμε ώστε ο ΠΑΟ να μείνει εκεί που αξίζει”

Print Friendly, PDF & Email

Την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να αδειοδοτηθεί για το επόμενο πρωτάθλημα της Super League, εξέφρασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ:

Για την αδειοδότηση: «Στις 3-4 του μηνός λήγει η προθεσμία για να καταθέσουμε τον φάκελο για την αδειοδότηση, υπάρχουν διάφορα θέματα που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα, είμαστε αισιόδοξοι ότι δύσκολα θα χάσουμε την αδειοδότηση, νομίζω ότι θα την πάρουμε. Είναι μία περίοδος δύσκολη, το ξέραμε από την αρχή. Θα πολεμήσουμε ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει εκεί που αξίζει. 

Ο φάκελος πλήρης μπορεί να μην είναι όμως πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα 15ημερο προθεσμία που ζητήσαμε, θεωρώ ότι και η ΟΥΕΦΑ θα μας δώσει και μετά θα είμαστε έτοιμοι για να έχουμε έναν πλήρη φάκελο». 

Για το αν η ομάδα είναι απροστάτευτη: «Δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι απροστάτευτη. Δεν μπορούμε να τσακωνόμαστε. Και τώρα μπήκαμε στους διαιτητές και τους τα είπαμε και στο ημίχρονο υπήρξε ένας έντονος διάλογος με τους διαιτητές και τους παρατηρητές, είναι όμως άλλα θέματα στον Παναθηναϊκό που έχουν προτεραιότητα και συν αυτώ, τα υπόλοιπα μεγαλοποιούνται».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή