Κωνσταντίνου: «Το πλάνο μας συνδυάζεται με την παραμονή του Μαρίνου»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το ενδεχόμενο ο Μαρίνος Ουζουνίδης να αποχωρήσει από τον πάγκο των «πράσινων». Παράλληλα αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική καμπή του συλλόγου τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν ζητάει κανένα κούρεμα αλλά σεβασμό και υπομονή από τους παίκτες για να τους εξοφλήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου:

Για το αν έχει ενημέρωση από τον Ουζουνίδη για το ότι σκέφτεται να παραιτηθεί από τη τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού: «Καμία τέτοια πληροφόρηση δεν έχουμε. Τουλάχιστον μέχρι τώρα που μιλάμε κι ενώ βρίσκομαι στα γραφεία από το πρωί. Πιστεύω κι εύχομαι ότι δεν θα είναι και αλήθεια…».

Για τη μείωση του μπάτζετ που έχει αποφασιστεί: «Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να συζητήσουμε με τον Μαρίνο. Να έρθει και να του εξηγήσουμε το πλάνο του Παναθηναϊκού. Εφόσον, όμως, τελειώσουν πρώτα οι μεταγραφές, διότι περιμένουμε κάποια ποσά να μπουν στα ταμεία της ομάδας. Πήραμε κάποια χρήματα από τον Βιγιαφάνιες, όχι αυτά που προσδοκούσαμε, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Κουρμπέλη. Σαφώς και θα μιλήσουμε με τον Μαρίνο, σαφώς θα μας πει και ο ίδιος το δικό του πλάνο για την επόμενη μέρα. Για να δούμε πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να γίνει, σε συνεργασία των δύο πλευρών, αξιόπιστος, να μπορεί να πληρώνει τις υποχρεώσεις του όπως γινόταν και παλιά και σε βάθος χρόνου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι: Ο Παναθηναϊκός, ο Ουζουνίδης, αλλά και οι παίκτες που έχουν φύγει και διεκδικούν κάποια χρήματα. Πρέπει κι αυτοί, όπως τους σέβεται ο Παναθηναϊκός, να σεβαστούν κι εκείνοι τώρα την ομάδα. Δεν ζητάμε ούτε κούρεμα, ούτε να τους στερήσουμε αυτό που δικαιούνται, όμως ο Παναθηναϊκός ζητά έναν σεβασμό. Θέλουμε να πληρώσουμε τις οφειλές που υπάρχουν».

Για το αν έχει ζητήσει ο Ουζουνίδης μεταγραφική ενίσχυση: «Εάν έρθει στα γραφεία, θα δούμε ποιες είναι οι δικές του προτάσεις. Μέχρι τώρα τη μεταγραφή που ήθελε να κάνει, την έκανε. Πήρε τον Οικονόμου. Μέχρι αυτή τη στιγμή που συζητάμε, εγώ σαν Βασίλης Κωνσταντίνου ξέρω ότι ούτε ο κ. Διαμαντόπουλος, ούτε ο κ. Ουζουνίδης μου έχουν μιλήσει προσωπικά για κάποιο σέντερ φορ. Ούτε για ονόματα, ούτε για το πόσο κάνει ένας παίκτης, ούτε τι θέλει. Τίποτα. Δεν μου έχει πει εμένα ότι θέλει σέντερ φορ ή εξτρέμ ή οτιδήποτε. Δεν έχω καμία τέτοια πληροφόρηση. Αν μας το έλεγε ακόμα και τώρα, θα συζητούσαμε για να του δώσω μια απάντηση».

Για τις προσφυγές που «τρέχουν» και τα χρήματα που ζητούν οι πρώην παίκτες της ομάδας: «Στις 6 και 7 Φεβρουαρίου που είναι να εκδικαστούν αυτές οι υποθέσεις, θα έχουν τελειώσει οι μεταγραφές και θα δούμε τι υπάρχει στο ταμείο για να μπορέσουμε να πληρώσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για το αν υπάρχει πλάνο για την επόμενη σεζόν: «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι αν δεν μιλήσουμε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, δεν μπορούμε να χαράξουμε το σχέδιο για την επόμενη μέρα. Το πλάνο μας συνδυάζεται με την παραμονή του Μαρίνου στον πάγκο. Περιμένουμε να μας πει τι θέλει. Εμείς σαν διοίκηση έχουμε σχέδιο, το οποίο θα το προτείνουμε και από εκεί και πέρα θα τεθεί σε ψηφοφορία και θα δούμε αν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα το υποστηρίξει ή όχι. Δεν μπορώ να πω κάτι σχετικά με το σχέδιο που υπάρχει».

Για το αν έχουν ενημερώσει τον Ουζουνίδη για τη μείωση του μπάτζετ
: «Δεν του είπαμε τίποτα. Ούτε για μείωση, ούτε για τίποτα»!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή