Λεουτσάκος: “Καμία ανάμειξη με την ΠΑΕ Κέρκυρα, ο κ. Αϊβάζογλου εμμένει σε μία παραπληροφόρηση”

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την επίθεση Αϊβάζογλου προς τον πρόεδρο της Ενωσης Super League 2 – Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκο ότι ευνοεί την Κέρκυρα προκειμένου να συμμετάσχει στη Super League 2, ο δεύτερος απάντησε τονίζοντας πως ο ισχυρός άντρας των Τρικάλων είναι θύμα παραπληροφόρησης.

Αναλυτικά η απάντηση του Λεουτσάκου:

“Παρά την επικοινωνία μου με τον κ. Αϊβάζογλου και τις κατ’ επανάληψη εξηγήσεις οι οποίες του εδόθησαν , σχετικά με το θέμα των οφειλών της ΠΑΕ Κέρκυρα προς την ΕΠΟ, εντούτοις εμμένει σε μία παραπληροφόρηση της οποίας έχει γίνει αποδέκτης.

Διευκρινίζεται ότι, η Ένωση μας και εγώ προσωπικά ως πρόεδρος, δεν είχα καμία απολύτως ανάμειξη στο θέμα των οφειλών της ΠΑΕ Κέρκυρα προς την ΕΠΟ . Άλλωστε ο κ. Αϊβάζογλου έχει απευθυνθεί και προς την Ομοσπονδία και προφανώς θα λάβει την ανάλογη απάντηση.

Επίσης δηλώνουμε ότι και νόμιμο και ηθικό είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης να ασχολείται με τα προβλήματα των ομάδων και να προσπαθεί να δώσει λύσεις, πράγμα που κάνω προς όλες ανεξαρτήτως τις ομάδες και χωρίς καμία διάκριση, και σε καμία περίπτωση η προσέγγιση μου δεν είναι τέτοια , ώστε να θίγονται συμφέροντα άλλων ομάδων”

Πηγή: sportrikala.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή