Μέγαρο Μαξίμου: «Πολιτικός καθοδηγητής της ΝΔ και του Μητσοτάκη, ο Μαρινάκης»

Print Friendly, PDF & Email

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά της Κυβέρνησης και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου για τις καταγγελίες που είχε κάνει εναντίον του γνωστού επιχειρηματία, το Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση στην οποία ισχυρίζεται ότι «ο κ. Μαρινάκης αναδεικνύεται στο νέο πολιτικό καθοδηγητή της Νέας Δημοκρατίας και του κυρίου Μητσοτάκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

«Λίγο πριν το τέλος της μνημονιακής επιτροπείας και ενώ η χώρα ανακάμπτει, η Νέα Δημοκρατία στερούμενη πλέον κάθε πολιτικού επιχειρήματος επιστρατεύει το μαύρο μέτωπο της συκοφαντίας, των ψευδών δημοσιευμάτων και των εκβιασμών. Στόχος του μαύρου μετώπου είναι η παλινόρθωση της πιο εκφυλισμένης εκδοχής του παλιού πολιτικού συστήματος της ολιγαρχίας, της διαπλοκής και του πελατειασμού.

Ο κ. Μαρινάκης με τη χθεσινή του δήλωση αναδεικνύεται στο νέο ηγετικό παράγοντα αυτού του μαύρου μετώπου, στο νέο πολιτικό καθοδηγητή της Νέας Δημοκρατίας και του κυρίου Μητσοτάκη. Το επικίνδυνο για τη δημοκρατία και τις αρχές του κράτους δικαίου δεν είναι η πολιτική αντιπαράθεση αλλά η ταύτιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις συκοφαντίες, τα ψέματα και τις εντολές ενός διωκόμενου για εμπορία ναρκωτικών επιχειρηματία.

Το να επικαλείται πάντως η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη αλλά και ο κ. Μαρινάκης τις αρχές του κράτους δικαίου και να καλούν σε υπεράσπιση των αρχών της αστικής δημοκρατίας είναι το λιγότερο ειρωνικό. Σε κάθε περίπτωση, τους καλωσορίζουμε στην επικράτεια των αρχών του ευρωπαϊκού διαφωτισμού».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή