Μαρινάκης: “Συκοφαντική αφήγηση, δεν έχει νομική ή πραγματική ισχύ”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τοποθετήθηκε για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για την υπόθεση Noor1 και μιλώντας σε αγγλική ιστοσελίδα, έκανε λόγο για κατασκευασμένη συκοφαντική αφήγηση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην απαλλαγή του για τα κακουργήματα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, υπογραμμίζοντας ότι “έπειτα από χρόνια αρνητικών δημοσιευμάτων από τα ΜΜΕ, ασταμάτητες μηχανορραφίες και μακράς δικαστικής διαδικασίας, η ακεραιότητά μου επιβεβαιώθηκε από το Ελληνικό Ανώτατο Δικαστήριο“.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, τόνισε στο Insideworldfootball:

Έπειτα από χρόνια αρνητικών δημοσιευμάτων από τα ΜΜΕ, ασταμάτητες μηχανορραφίες και μακράς δικαστικής διαδικασίας, η ακεραιότητά μου επιβεβαιώθηκε από το Ελληνικό Ανώτατο Δικαστήριο. Η απόφαση του Άρειου Πάγου επιβεβαίωσε ότι οι κατηγορίες εναντίον μου ήταν αβάσιμες και δεν αξίζουν ούτε καν την ακροαματική διαδικασία.

Παρά την αρνητικότητα και τους ψευδείς ισχυρισμούς, συνεχίζουμε να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με γνώμονα τις αρχές και τον επαγγελματισμό και έχουμε διακριθεί όπως πάντα στα διάφορα εγχειρήματα μας, είτε πρόκειται για εκτεταμένες δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης ανά τον κόσμο, αλλά στη ναυτιλία και το ποδόσφαιρο.

Οι συνεχείς επιθέσεις και η κάλυψη του Τύπου σχετικά με αυτές τις κατηγορίες, είχαν μεγάλο κόστος στην οικογένειά μου και στην προσωπική και επιχειρηματική φήμη μου.

Χαίρομαι για την αθώωσή μου και είμαι βέβαιος ότι παρόμοιες προσπάθειες θα έχουν την ίδια μοίρα, συμπεριλαμβανομένης της συκοφαντικής εγκληματικής έρευνας που πρόσφατα συσχετίστηκε με το όνομά μου και ανακοινώθηκε, αν όχι αποφασίστηκε, από κάποια μερίδα του Τύπου, κατασκευάζοντας μια συκοφαντική αφήγηση. Δυστυχώς, μέλη της κυβέρνησης συμμετείχαν ενεργά στην τελευταία βαθιά ανέντιμη πρωτοβουλία που δεν έχει νομική ή πραγματική ισχύ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή