Μπούσης: “Αίσχος τα χρήματα που πήρε πέρυσι ο ΟΦΗ από τα τηλεοπτικά”

Print Friendly, PDF & Email

Τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Σίμο, παρουσίασε την Τρίτη (6/8) η ΠΑΕ ΟΦΗ, σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Ηράκλειο.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Μιχάλης Μπούσης, και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Σαμαράς, με τον πρώτο μάλιστα να μιλά για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αποδεχθεί πρόταση σαν την περσινή.

«Γίνονται κάποιες προσπάθειες με τη NOVA και την ΕΡΤ, όμως δεν θα υπογραφεί ξανά συμβόλαιο όπως το περσινό. Δεν θα δεχτώ την αδικία την περσινή. Ήταν αίσχος τα χρήματα που πήρε ο ΟΦΗ πέρυσι! Αυτά δεν θα ξαναγίνουν. Ο ΟΦΗ δεν είναι ψιλικατζίδικο, ούτε ομάδα που χρειάζεται χαρτζιλίκι. Θα δει ο κόσμος ποιοι πραγματικά στηρίζουν την ομάδα εφέτος. Από τα τηλεοπτικά μέχρι τους χορηγούς» επισήμανε ο Μιχάλης Μπούσης.

Ο Γιώργος Σίμος κατά την παρουσίασή του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από 18 χρόνια επιστρέφω στον ΟΦΗ. Είμαι χαρούμενος που με επέλεξαν οι επικεφαλής για το πρότζεκτ ώστε να πάει προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Κάθε μέρα γνωρίζω και καλύτερα τους παίκτες και τους ανθρώπους του συλλόγου και η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία επικοδομητική χρονιά εφέτος. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή