Μπούσης: “Αν ήξερα ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα δεν θα αγόραζα τον ΟΦΗ”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, όταν πήρε το λόγο κατά την εκδίκαση της έφεσης των ΟΦΗ και Αιγινιακού για την ποινή υποβιβασμού, τόνισε ότι αν γνώριζε ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν θα είχε αγοράσει την ομάδα του Ηρακλείου.

«Αγόρασα την ομάδα τον Οκτώβριο, ήρθα για να κάνω μια επένδυση στην Ελλάδα. Ήταν το όνειρο μου να έρθω να κάνω κάτι ωραίο. Πολλοί μου είχαν πει να έρθω μόνο για διακοπές στην Ελλάδα, όχι για να επενδύσω. Θέλαμε να κάνουμε αθλητικό τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Αν ήξερα ότι θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα με το παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό, τότε δεν θα αγόραζα τον σύλλογο.

Δεν ήθελα να συνδέσω το όνομα μου με μία τέτοια κατάσταση, δεν ήθελα κάποιος να μου χαλάσει το όνομα. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου για την Κρήτη και για την Ελλάδα. Ήρθα να επενδύσω εδώ γιατί αγαπάω την χώρα και τον ΟΦΗ και προσπαθώ να πείσω κι άλλους ανθρώπους να έρθουν να επενδύσουν χρήματά στη χώρα μας. Σχεδιάζουμε να ανακατασκευάσουμε το προπονητικό κέντρο της ομάδας, να βάλουμε πολλά χρήματα. Αν είναι να πέσουμε αγωνιστικά, ας πέσουμε αλλά όχι γι’ αυτό. Θέλουμε να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά, όχι να αποτύχουμε επειδή κάποιοι βλέπουν φαντάσματα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή