Μπύρος: «Αποχωρώ γιατί αισθάνομαι προδομένος και κερατωμένος»

Print Friendly, PDF & Email

Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από το σύλλογο, εκφράζοντας την απογοήτευσή του από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

«Θα το πιστέψετε εσείς και θα το πιστέψω και εγώ περισσότερο. Χτίζω στην άμμο παλάτι. Σε δύο χρόνια θα περάσω τα τρία εκατομμύρια και επειδή εγώ δεν είμαι λεφτάς βλέπω ότι πετάω τα χρήματα μου χωρίς να υπάρχει νόημα. Δεν βρήκα κανένα άνθρωπο που να πω ότι θα χτίσω πάνω του και δεν θα καταστραφώ για τον κόσμο της Δράμας. Δεν είναι το αντικείμενο μου, καλύτερα να ασχοληθώ με κάτι που ξέρω.

Κόσκινο έχω γίνει για να πάρω αδειοδότηση. Δε τα λυπάμαι τα χρήματα που έβαλα γιατί νιώθω σαν στρατιώτης που έδωσα 3 και απελευθερώθηκα. Δεν έχω ελπίδα με ξένα χέρια και πόδια να κάνω κάτι. Συμφωνώ ότι κάνω λάθος επιλογές. Πείτε μου ποια θα είναι η επομένη απόφαση και ποιος μπορεί να μου πει ότι δεν θα είναι λάθος.  Δεν θέλω να με ανεβάσουν. Δεν ξέρω τι θα ζητήσει ο καθένας. Μπορεί να μου εγγυηθεί κάποιος κάτι; Έχω απογοητευτεί από το ποδόσφαιρο.

Σας βάζω στοίχημα ότι δεν θα μείνω. Έχω πάρει απόφαση να μην μείνω. Δεν έχω λόγο να μείνω. Δεν το αντέχω και δε το μπορώ. Ούτε ένας που ήρθε δίπλα μου δεν έκανε ούτε το 1% από αυτά που μου υποσχέθηκε. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην μου υποσχέθηκε ότι δε θα ανέβουμε. 3,5 μήνες είναι μόνο και 350.000 και γλιτώνεις! Δεν πείθομαι πλέον. Αισθάνομαι προδομένος και κερατωμένος», ανέφερε ο κ. Μπύρος.

Ο ίδιος, άφησε αιχμές για τον Αγγελο Διγκόζη, λέγοντας: «Ο Διγκόζης το έπαιζε λιοντάρι και τον πίστευα. Αυτά που μου είπε δεν βγήκαν ούτε στο 1%», ενώ αναφερόμενος στον Νίκο Κωστένογλου, τόνισε: «Βλέπουμε. Θα κρατάω μικρό καλάθι. Στα λόγια είναι όλοι καλοί αλλά θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή