Μώραλης:”Δεν μπορούμε να παίρνουμε 30 σερί πρωταθλήματα.Είμαστε και λίγο κακομαθημένοι ως φίλαθλοι.”

Print Friendly, PDF & Email

Ο δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την απώλεια του φετινού τίτλου από τον ΠΑΟΚ αλλά και την κόντρα ανάμεσα σε Κόκκαλη και Μαρινάκη.

Για την κόντρα Μαρινάκη – Κόκκαλη: “Τα αίτια είναι πολιτικά. Υπάρχει μια οικογένεια, που πιστεύει στον ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχει η πλευρά του κ. Μαρινάκη, που δεν πιστεύει σε αυτή την Κυβέρνηση. Η κόντρα δεν αφορά το ποδόσφαιρο. Αλλωστε ο κ. Κόκκαλης ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού μέχρι και το 2018. Γιατί όλα αυτά δεν ειπώθηκαν όταν ο κ. Μαρινάκης ανέλαβε τον σύλλογο και γίνεται τώρα; Θυμηθείτε τα σχόλια που έκανε το 2010, ο ένας για τον άλλο. Σχεδόν διθυραμβικά”.

Για τον φετινό Ολυμπιακό: “Δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση από το ποδοσφαιρικό σύστημα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μένει σε αυτά, ούτε μπορούμε να παίρνουμε 30 σερί πρωταθλήματα. Είμαστε και λίγο κακομαθημένοι ως φίλαθλοι. Σκεφτείτε ότι ένα παιδί 23 ετών, έχει χάσει μόνο 4 πρωταθλήματα. Στην Ελλάδα είμαστε και εδώ μεγαλώνουμε. Πυροβολούμε το ποδόσφαιρο, λες και όλα τα υπόλοιπα τα κάνουμε καλά. Είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα πάει καλύτερα στο άμεσο μέλλον”.

Για τη δημιουργία κολυμβητηρίου: “Αξίζει στην πόλη ένα κολυμβητήριο. Δεν μπορούμε να βρούμε οικόπεδο. Η παράδοση στα σπορ της πισίνας στον Πειραιά είναι μεγάλη, είτε αφορά τον Ολυμπιακό, είτε τον Εθνικό. Πρέπει λοιπόν να έχουμε και ένα δεύτερο κολυμβητήριο, πέρα από το Παπαστράτειο, που θα είναι σύγχρονο. Το Παπαστράτειο δεν ανήκει στον Πειραιά, αλλά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού”.

Για το μπάσκετ: “Έκανε ένα καλό τρίμηνο ο Ολυμπιακό και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Στη συνέχεια ήρθαν η κοιλιά, οι τραυματισμοί και όλα τα υπόλοιπα. Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να έχει τους ιδιοκτήτες του και πιστεύω ότι θα ξαναβρεί το δρόμο του”.

Για το αν η αντιπαράθεση του Μαρινάκη με την Κυβέρνηση επηρεάζει τον ίδιο: “Η κόντρα του κ. Μαρινάκη με την Κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια δεν περιορίζεται στις δύο πλευρές, αλλά έχει επεκταθεί και στο δικό μου πρόσωπο. Προσφέρει στην πόλη του Πειραιά ο κ. Μαρινάκης, στηρίζει την πόλη οικονομικά και μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι. Ολα τα υπόλοιπα, που λένε ότι ήρθαν ολιγάρχες για να πάρουν τον πλούτο του Πειραιά, είναι αηδίες”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή