Νέα πρόσωπα και εκπλήξεις με Βρουσάι, Παυλίδη στις πρώτες κλήσεις του Φαν’τ Σιπ!

Print Friendly, PDF & Email

Εκπλήξεις και αρκετές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τις τελευταίες επιλογές του Αγγελου Αναστασιάδη, πριν αυτός απολυθεί, περιλαμβάνει η πρώτη κλήση διεθνών από τον νέο τεχνικό της Εθνικής, Τζον Φαν’τ Σιπ, για τους αγώνες με Φινλανδία και Λιχτενστάιν στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός εκλέκτορας επανέφερε στην αποστολή τους Τοροσίδη, Μπακάκη και Τσιμίκα, Φετφατζίδη, ενώ κάλεσε για πρώτη φορά τους Μάριο Βρουσάι και Βαγγέλη Παυλίδη.

Οι δύο τελευταίοι διαπρέπουν στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη Βίλεμ, η οποία έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές είναι πρωτοπόρος. Ο 20χρονος Παυλίδης σε τρεις συμμετοχές έχει τέσσερα γκολ και ο 21χρονος Βρουσάι σε τέσσερις συμμετοχές ένα γκολ και μία ασίστ!

Αντίθετα, δεν κλήθηκαν συγκριτικά με τα ματς του Ιουνίου οι Κώτσιρας, Βαλεριάνος, Κούτρης, Μαυρίας, Ντουρμισάι, Μπακασέτας, Δώνης. Ο Φαν’τα Σιπ επέλεξε επίσης να αφήσει εκτός κλήσεων τον Μήτρογλου και ως εκ τούτου η Εθνική μας θα κατέβει στα δύο επόμενα ματς με επιθετικούς τους Κουλούρη και Παυλίδη.

Υπενθυμίζεται πως είναι τραυματίες οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ:
Ο κ. Τζον Φαν’τ Σιπ προέβη, για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του, στην επιλογή των διεθνών ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες εναντίον της Φινλανδίας (Πέμπτη 5/9, Τάμπερε) και του Λιχτενστάιν (Κυριακή 8/9, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, αντιστοίχως, των European Qualifiers.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τα δύο προσεχή παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Βασίλης Μπάρκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Μανωλάς, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Κάρλος Ζέκα, Ανδρέας Σάμαρης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Πέτρος Μάνταλος, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Κολοβός, Γιάννης Φετφατζίδης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ώρα 18:00 (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή