“Να παραιτηθεί το συμβούλιο της ΕΠΟ, να παρει το παιχνίδι στα χέρια του ο Αυγενάκης”

Print Friendly, PDF & Email

Την παραίτηση της ΕΠΟ και την ανάληψη πρωτοβουλιών από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, ζήτησε εκ νέου ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σ. Θεοδωρίδης, με δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με την Ξάνθη

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο επίτιμος πρόεδρος των «ερυθρόλευκων»:

«Για όλα φταίει η διαιτησία. Εγώ προσωπικά τα περίμενα αυτά τα αίσχη. Εδώ καθυστερούσαν έπεφταν κάτω ‘νεκροί’ από το πρώτο λεπτό. Για τουλάχιστον 15 λεπτά κάθισαν και δεν παίζανε μπάλα. Η Ξάνθη έκανε τη δουλειά τους και δεν έχει καμία δουλειά. Δεν μιλάω για την Ξάνθη καθόλου. Μιλάω μόνο για τη διαιτησία. Να ξέρουνε επειδή διαμαρτυρήθηκαν πήγε κάποιος να με κυνηγήσουν μέσα από την ΕΠΟ και τα λοιπά. Εάν δεν φύγουν αυτοί το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει θάφτηκε καταλάβετε το μία και καλή. Αυτός ο διαιτητής ήταν ελεεϊνός σήμερα. Με το γάντι μας έσφαξε.

Όταν δεν δίνεις αυτά που πρέπει και όταν δεν βγάζεις κάρτες… Δεν έβγαλε ούτε μία κάρτα σε μας και έπεφταν οι κλωτσιές σύννεφο. Δηλαδή δεν τα έχω ξαναδεί αυτά τα πράγματα. Πρέπει να παραιτηθεί όλο το συμβούλιο της ΕΠΟ είναι πολύ κακό και για την Ελλάδα και για όλους μας. Δηλαδή δεν παίζεται ποδόσφαιρο εδώ πέρα. Παίζουν ζάρια. Ότι θες πες. Μόνο ποδόσφαιρο δεν παίζουν. Αυτό τους μάρανε, ότι βγαίνω εγώ και τα λέω.

Θα τα λέω μέχρι που να φύγετε εσείς που καταστρέψατε το ελληνικό ποδόσφαιρο όλοι. Την τρέμετε την αλήθεια για αυτό προσπαθήσατε να δημιουργήσετε ολόκληρη ιστορία για μένα. Δεν θα σας περάσει γιατί εγώ είμαι επίτιμος πρόεδρος. Να ξέρετε τι εστί επίτιμος πρόεδρος στο εξωτερικό και παντού είναι τιμή για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν επίτιμοι πρόεδροι, γιατί έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο και για αυτό τους δείχνουν τον τίτλο. Ούτε αυτό δεν ξέρουνε, ούτε αυτό! Λοιπόν να παραιτηθούν και να φύγουν όλοι όλοι ότι είναι η τρέλα να έχεις τέτοιους διαιτητές και την ΕΠΟ να τους σιγοντάρει.

Αν είναι δυνατόν να είναι ο Περέιρα στην Αθήνα. Επαναλαμβάνω πως δεν έχω τίποτα με την Ξάνθη τίποτα! Εδώ είναι μία ιστορία που κυνηγάει τον Ολυμπιακό η διαιτησία και η ΕΠΟ. Ο Περέιρα ήρθε ως εισαγόμενος που παίρνει του κόσμου τα λεφτά και κοιτάει πώς θα ρίξεις τον Ολυμπιακό. Ξυπνήστε όσο είναι νωρίς κύριε Υπουργέ και πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας. Θα κάνουν πράγματα απίθανα ακόμα και θέλω να τους προλάβω. Όποιος θέλει υπάρχουν οι μηνύσεις».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή