Ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού στην ΕΠΟ για τον Λάζαρο και αναβολή μίας εβδομάδας

Print Friendly, PDF & Email

Στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ θα κριθεί η υπόθεση της μεταγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό.

Τη Δευτέρα (16/7) ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού για την υπόθεση που αφορά τη μετακίνηση του διεθνούς εξτρέμ από την «Ενωση» στους ερυθρόλευκους.

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε αναβολή από το δικαστήριο για τις 23/7. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ (διευθύνων σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου, και η δικηγόρος Έλλη Ρίζου) τόνισαν πως είναι σε θέση να συζητήσουν και σήμερα (16/7) την υπόθεση.

Με τη σειρά του ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα ώστε να λάβει στα χέρια του το συμβόλαιο που ισχυρίζεται ότι έχει η ΑΕΚ με τον παίκτη, ωστόσο η έδρα αρνήθηκε να μπει σε αυτή τη διαδικασία από τη στιγμή που η εκδίκαση αναβλήθηκε.

Μάλιστα, ο Μηνάς Λυσάνδρου απάντησε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού σημειώνοντας: «Μας ενημερώσατε με εξώδικο ότι θα προχωρήσετε για τον Λάζαρο και σας είπαμε να μην το κάνετε γιατί έχουμε συμβόλαιο. Εσείς είπατε ότι λέμε ψέματα για το συμβόλαιο και προχωρήσατε σε συμφωνία με το Λάζαρο. Ποιο συμβόλαιο ζητάτε τώρα;».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή